1. Privat
Kvinna med cykel vilar mot träd Tjej lutar sig mot ett träd och njuter i vårsolen

En personlig bank

Behöver du rådgivning, hjälp eller svar på frågor om din ekonomi? Vi finns här, nära dig i din vardag.

Tips för en jämställd pension

Kvinnor får ofta mindre i pension per månad än män. Men det går att påverka och förändra. Vårt mål är att hjälpa till så att alla kan få samma trygghet och möjligheter som pensionär. Här hittar du våra tips för en mer jämställd pension.

Jämställd pension
Pokal för utmärkelse

Det är aldrig för sent att börja spara

Det bästa sparandet är det som blir av. Hos oss är du i goda händer – Handelsbanken Fonder blev nyligen utsett till årets fondbolag av Privata Affärer. Vi har fonder för alla smakriktningar.

Upptäck våra fonder

Lånelöfte - början på din dröm

Drömmer du om fler rum och större ytor? Det behöver inte vara ouppnåeligt. Börja med att ansöka om lånelöfte. Hos oss får du tillgång till personlig rådgivning och en mängd trygga tjänster för dig och din bostad. 

Tjej sitter och pratar i mobilen

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Vanliga frågor just nu

Hur loggar jag in med BankID på kort?
Du behöver ett inloggningskort, en kortläsare och en sladd till kortläsare. Följ sedan instruktionen i denna länk: Installera BankID och drivrutin

Hur aktiverar jag appen?
Vill du kunna logga in med en personlig kod i appen behöver du först aktivera din app.
Aktivera mobilappen

Hur beställer jag Mobilt BankID? 
För att beställa ett Mobilt BankID måste du logga in i internetbanken med kortläsare och sladd. Logga in och beställ Mobilt BankIDÖppnas i nytt fönster 
Du kan även beställa nytt Mobilt BankID i appen. Du hittar funktionen under inställningar när du loggat in.

Vad andra letar efter

Här hittar du sidor som många av våra kunder besöker just nu.
Internetbanken
Fondkurser
Installera BankID
Valutakurser för företag
Bolåneräntor 


Hur hållbart är ditt hus?

Hustak med solpaneler

Hållbara hus förtjänar en lägre boränta. Alla som väljer att satsa på en energieffektiv eller miljöcertifierad bostad bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det vill vi uppmuntra. 

Du som bor hållbart kan ansöka om ett Grönt bolån, och få lägre boränta än du redan har hos oss. För att kunna få ett Grönt bolån behöver huset uppfylla vissa krav. 

Har du ett hus som ger dig möjlighet att få längre boränta?

Aktuellt

Hur påverkas du av pandemin?

Har du funderingar kring börsoro, hur pandemin påverkar din ekonomi eller hur du kan träffa oss utan att besöka ett bankkontor? Vill du ha bättre koll på vad som händer på marknaden? Vi har samlat information som rör hur pandemin kan påverka dig som kund. 

Bor du i Storbritannien och är kund i Sverige?

Är du privat- eller företagskund hos oss i Sverige men bor i Storbritannien? Sedan Storbritannien lämnade EU kan Handelsbanken i Sverige inte längre erbjuda nya produkter och tjänster till kunder i Storbritannien (ett undantag är företagskrediter).

Ett urval tjänster

Stuga

Ditt boende

Att äga en bostad innebär att du ställs inför många beslut som påverkar din ekonomi. Med oss som bolånepartner får du tips och stöd från första tanke till livet som bostadsägare.

Man med headset

Din förmögenhet

Vi tar oss tid att hitta de lösningar som passar dig och din förmögenhet bäst. Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. 

Handslag

Ditt företag

Genom att utgå från dina förutsättningar, utmaningar och möjligheter kan vi ge dig råd om ditt företag. Vi erbjuder allt från bastjänster till skräddarsydda lösningar. Allt utifrån ditt företags behov.