1. Privat
Man och kvinna promenerar med hund vid strandkantenMan och kvinna promenerar med hund vid strandkanten

En personlig och lokal bank

Vi finns nära dig i din vardag. Du väljer själv om du vill besöka oss på bankkontoret, digitalt eller ringa oss.
Hitta bankkontor
Sök

Aktuellt under våren

Deklarationsdags

EFN går igenom våra vanligaste deklarationsmissar.

Längd 1:18 min
SkatteverketÖppnas i nytt fönster
a cottage

Hur funkar egentligen amorteringskraven?

För lån mellan 50-70 procent ska du amortera en procent om året. För lån över 70 procent ska du amortera två procent om året. Utöver detta ska du som lånar mer än 4,5 gånger din årliga bruttoinkomst amortera ytterligare en procent på det totala lånebeloppet. 


Leende kvinna håller upp sina husnycklar

Ska du köpa bostad?

Att köpa och sälja bostad är ofta den största affären du gör i livet. Då kan det vara bra att ha nära till en bank som tar lokala beslut och kan ditt område. Vi hjälper dig med värdefulla tips på vägen mot din nya bostad.

Två män och en kvinna sitter och prata

Har du frågor om sparande?

Vem är du? Vad är din utgångspunkt? Och vad har du för mål? All vår rådgivning utgår alltid från dessa tre frågor. Välkommen att berätta lite mer om dina sparmål.

Pojke håller en glasburk som är fylld med mynt

Banktjänster för unga

När du fyllt 9 år kan du ha ett konto hos oss. Du kan också få ett eget bankkort och hålla koll på saldot via din mobil. När du fyllt 13 och 16 år får du tillgång till ännu fler av våra banktjänster.

Hur kan vi förbättra vår webbplats?

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats. Den är till för dig och vi vill gärna veta vad du tycker. Vi är tacksamma om du vill ta dig tid att svara på en enkät som tar cirka tre minuter. Just denna gång vill vi veta vad du tycker som privatperson.