1. Privat
Kvinna med cykel vilar mot träd videung

En personlig bank

Behöver du rådgivning, hjälp eller svar på frågor om din ekonomi? Vi finns här, nära dig i din vardag.

Snart kommer skatteåterbäringen

Inom kort sker första utbetalningen för de som får tillbaka på skatten. Tillhör du en av dem och har du en plan för vad du ska göra med pengarna? Vi har samlat lite tips på saker som kan vara bra att tänka på.  

Fyra tips för skatteåterbäringen
Hand med kort

Har du rätt kort? 

Vill du ha ett som är kopplat till ditt bankkonto eller söker du ett kreditkort så att du kan betala i efterhand och samla bonus? Vi har bankkort och kreditkort för alla behov. Jämför och hitta kortet som passar just dig.

Jämför kort

Lånelöfte - början på din dröm

Drömmer du om fler rum och större ytor? Det behöver inte vara ouppnåeligt. Börja med att ansöka om lånelöfte. Hos oss får du tillgång till personlig rådgivning och en mängd trygga tjänster för dig och din bostad. 

Tjej sitter och pratar i mobilen

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Vanliga frågor just nu

Hur loggar jag in med BankID på kort?
Du behöver ett inloggningskort, en kortläsare och en sladd till kortläsare. Följ sedan instruktionen i denna länk: Installera BankID och drivrutin

Hur aktiverar jag appen?
Vill du kunna logga in med en personlig kod i appen behöver du först aktivera din app.
Aktivera mobilappen

Hur beställer jag Mobilt BankID? 
För att beställa ett Mobilt BankID måste du logga in i internetbanken med kortläsare och sladd. Logga in och beställ Mobilt BankIDÖppnas i nytt fönster 
Du kan även beställa nytt Mobilt BankID i appen. Du hittar funktionen under inställningar när du loggat in.

Vad andra letar efter

Här hittar du sidor som många av våra kunder besöker just nu.
Internetbanken
Fondkurser
Installera BankID
Valutakurser för företag
Bolåneräntor 


Enklare att jämföra hållbara investeringar

Handelsbankens hållbarhetschef Catharina Belfrage Sahlstrand

Nu ska det bli enklare för dig som kund att jämföra finansiella produkter och tjänster ur ett hållbarhetsperspektiv. EU har nämligen tagit fram en handlingsplan för finansiering av hållbar tillväxt. 

– Nu ökar kraven på transparens i branschen och vi ser fortsatta möjligheter för banken att profilera sig med vårt hållbara och konkurrenskraftiga produktutbud som vi ständigt arbetar för att utveckla, säger Catharina Belfrage Sahlstrand, hållbarhets- och klimatchef i Handelsbanken.


Från EFN Ekonomikanalen

Din guide till hållbara fonder

Det finns ett stort intresse för att investera sina sparpengar hållbart och utbudet av hållbara fonder är stort. Men vad krävs för att fonden ska få kallas hållbar? Vad innebär alla betyg och märkningar? Och hur väljer du? Få hjälp att reda ut begreppen i detta klipp från EFN. 

Speltid 2:48

Aktuellt

Hur påverkas du av pandemin?

Har du funderingar kring hur du skaffar ett Mobilt BankID för att kunna boka tid för vaccination, hur pandemin påverkar din ekonomi eller hur du kan träffa oss utan att besöka ett bankkontor?  

Vi har samlat information som rör hur pandemin kan påverka dig som kund. 

Bor du i Storbritannien och är kund i Sverige?

Är du privat- eller företagskund hos oss i Sverige men bor i Storbritannien? Sedan Storbritannien lämnade EU kan Handelsbanken i Sverige inte längre erbjuda nya produkter och tjänster till kunder i Storbritannien (ett undantag är företagskrediter).

Ett urval tjänster

Stuga

Ditt boende

Att äga en bostad innebär att du ställs inför många beslut som påverkar din ekonomi. Med oss som bolånepartner får du tips och stöd från första tanke till livet som bostadsägare.

Man med headset

Din förmögenhet

Vi tar oss tid att hitta de lösningar som passar dig och din förmögenhet bäst. Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. 

Handslag

Ditt företag

Genom att utgå från dina förutsättningar, utmaningar och möjligheter kan vi ge dig råd om ditt företag. Vi erbjuder allt från bastjänster till skräddarsydda lösningar. Allt utifrån ditt företags behov.