1. Privat
Vänner fikar ute i trädgården en höstdag -

En personlig bank

Behöver du rådgivning, hjälp eller svar på frågor om din ekonomi? Vi finns här, nära dig i din vardag.

Award

Världens säkraste affärsbank 2020

Handelsbanken är en av sju banker med högsta poäng när man listat världens säkraste affärsbanker. Detta enligt en årlig undersökning utförd av internationella tidskriften Global Finance. Undersökningen baserades delvis på en värdering av bankernas senaste kreditrating hos ledande kreditvärderingsinstituten Moody's, Standard & Poor's och Fitch.


Funderar du på att köpa ny bostad, renovera eller sälja?

Plantering på innegården

Nu under den pågående pandemin kan frågorna kring din ekonomi vara många. Kanske går du i renoverings- och köptankar men vet inte om det är ett bra läge nu. Eller kanske funderar du på att flytta men avvaktar. 

Vi hjälper dig med alla dina frågor och funderingar kring bolån. 

Läs mer om hur våra bolån fungerar eller kontakta ditt lokala kontor för att få svar på frågor som rör din ekonomi. 

Bolån
Hitta Bankkontor


Nyhet: Nu kan du betala med Apple Pay!

Handelsbanken och Apple Pay

Nu kan du ansluta dina betalkort i Handelsbanken till Apple Pay, och göra kontaktlösa betalningar med din iPhone eller Apple Watch. Face ID och Touch ID gör betalningen enkel och säker.


Så kan du skydda dig mot bedrägerier

Läs mer om några enkla tips du kan ta fasta på för att skydda dig mot bedrägerier och hur du ska agera om du blivit utsatt. Du hittar också information om olika bedrägerier som cirkulerar just nu.


Hur påverkas du av coronakrisen?

Har du funderingar kring börsoro, hur pandemin påverkar din ekonomi eller hur du kan träffa oss utan att besöka ett bankkontor? Vill du ha bättre koll på vad som händer på marknaden? 

Vi har samlat aktuell information som rör coronapandemin och hur den påverkar dig som kund. Här hittar du även ett urval av EFN Ekonomikanalens senaste inslag med anledning av coronaviruset och de ekonomiska konsekvenserna som följer. 

Kvinna sitter i en fotölj framför kaminen

Award

Tack för att ni gör oss ännu bättre

För oss på Handelsbanken finns ingenting viktigare än nöjda kunder. Därför är vi stolta över att vi är den av de stora bankerna som har nöjdast kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. 

Bland privatkunder har vi Sveriges mest uppskattade bankapp och flest som har en personlig kontaktperson. Nu satsar vi ännu mer på det – personliga kontakter och smarta digitala lösningar. 

Helt enkelt, för att våra kunder vill ha det så.


Du kan alltid nå oss

Hantera gärna dina bankärenden digitalt

För att undvika smittspridning ber vi dig att i möjligaste mån sköta dina bankärenden digitalt. Via mobilappen och internetbanken kan du utföra de vanligaste bankärendena. Behöver du hjälp att komma igång? Ring 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt. Tänk på att ha din personliga kod redo när du ringer. Du kan även kontakta ditt lokala bankkontor.

Digitala tjänster
Rådgivning

Chatt och sociala medier

På vår chatt kan du ställa frågor till oss om hur du använder våra självbetjäningstjänster och få svar på allmänna bankfrågor. Du hittar oss även på sociala medier där vi svarar på dina frågor varje dag mellan 8-22. Tänk på att inte lämna ut personliga uppgifter såsom kontonummer och personnummer.

Chatta med ossÖppnas i nytt fönster
FacebookÖppnas i nytt fönster