1. Privat
Tjej lutar sig mot ett träd och njuter i vårsolen Tjej lutar sig mot ett träd och njuter i vårsolen

Vi håller dig uppdaterad

Frågorna är många i dessa oroliga tider. Vi hjälper dig få koll på hur coronaviruset påverkar din ekonomi och vår verksamhet.
Hitta bankkontor
Sök

Tillfälligt amorteringsfritt upp till sex månader

Spridningen av coronaviruset gör att många hushåll kan drabbas ekonomiskt, till exempel av arbetslöshet.  Även om krisen förväntas vara övergående så kan effekterna bli betydande. Vi vill som bank ta vårt samhällsansvar och underlätta för dig som är kund hos oss. 

Det betyder att det finns möjlighet för dig som möter ekonomiska påfrestningar på grund av coronaviruset att ansöka om att tillfälligt göra ditt bolån amorteringsfritt i upp till sex månader. 


Vi finns alltid nära

Hantera gärna dina bankärenden digitalt

För att undvika smittspridning ber vi dig att i möjligaste mån sköta dina bankärenden digitalt. Via mobilappen och internetbanken kan du utföra de vanligaste bankärendena. Behöver du hjälp att komma igång? Vi finns alltid nära, du kan ringa vår personliga service dygnet runt på 0771-77 88 99. Tänk på att ha din personliga kod redo när du ringer. Du kan även kontakta ditt lokala bankkontor.

Rådgivning

Chatt och sociala medier

På vår chatt kan du ställa frågor till oss om hur du använder våra självbetjäningstjänster och få svar på allmänna bankfrågor. Du hittar oss även på sociala medier där vi svarar på dina frågor varje dag mellan 8-22. Tänk på att inte lämna ut personliga uppgifter såsom kontonummer och personnummer.

FacebookÖppnas i nytt fönster