1. Företag
kollegor som pratar i en entréhall kollegor pratar i en entrehall

En lokal bank för ditt företag

Hos oss är det ditt lokala bankkontor som tar hand om dina ärenden. Det bankkontor som känner ditt företag och kan din lokala marknad.
en man och kvinna i möte

Bastjänster för företag

Med våra företagspaket får du bastjänsterna ditt företag behöver. Internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning ingår.

Telefon med företagsappen.

Bankärenden dygnet runt

Hur vill du göra dina bankärenden? Du bestämmer. Vi finns här dygnet runt, året om. Förutom hos ditt lokala bankkontor är vi tillgängliga via webb, appar och telefon.

en kvinna och en man har möte

Private Banking

Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. Vi har expertis och erfarenhet inom exempelvis överlåtelser och andra ägarfrågor.

Effektivisera ditt företag med digital bokföring och fakturering

Längd 0,59

Affärstjänster är en samling tjänster som underlättar för dig att sköta företagets ekonomi direkt via internetbanken. Du kopplar ihop bokföringsprogram, så som Fortnox, för att kunna fakturera direkt, skapa digitala avtal, utläggshantering och mycket mer. 

Du får även grafiska diagram som enkelt och tydligt visar hur ditt företag går och självklart tips och idéer på vad som skulle kunna förbättras. 

Logga in och teckna AffärstjänsterÖppnas i nytt fönster