1. Företag
två män två kvinnor som är kollegor och sitter och diskuterar vid ett bord två män två kvinnor som är kollegor och sitter och diskuterar vid ett bord

En lokal bank för ditt företag

Hos oss är det ditt lokala bankkontor som tar hand om dina ärenden. Det bankkontor som känner ditt företag och kan din lokala marknad.
en man och kvinna i möte

Bastjänster för företag

Med våra företagspaket får du bastjänsterna ditt företag behöver. Internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning ingår.

Telefon med företagsappen.

Bankärenden dygnet runt

Hur vill du göra dina bankärenden? Du bestämmer. Vi finns här dygnet runt, året om. Förutom hos ditt lokala bankkontor är vi tillgängliga via webb, appar och telefon.

en kvinna och en man har möte

Private Banking

Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. Vi har expertis och erfarenhet inom exempelvis överlåtelser och andra ägarfrågor.
en person som pratar i headset

Vi finns nära dig – boka rådgivning

Hur du kan förenkla din vardag beror på många saker. Varje företag har sina specifika behov. Att avsätta tid för att planera din verksamhets ekonomi kan vara en värdefull investering. Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta en lösning som passar dig och ditt företag.

Boka ett möte med en rådgivare på ditt lokala bankkontor för att få den hjälp du behöver.