1. Företag
Kvinna sitter vid ett skrivbord och arbetar Kvinna sitter och jobbar vid ett skrivbort

Vi håller dig och ditt företag uppdaterade

Många företag står inför stora utmaningar i och med coronavirusets framfart. Vi hjälper dig få koll på hur pandemin påverkar din verksamhet.

Vi finns här för dig

Telefon, mejl eller onlinemöte?

Det är mycket som händer nu som påverkar våra företag. I Sverige och utomlands. Behöver du diskutera ditt företags situation, du kanske har frågor gällande ekonomin? Kontakta din rådgivare på telefon eller mejl. Har du behov av ett längre möte kan vi ordna ett onlinemöte via Skype. Du hittar kontaktuppgifter på ditt bankkontors webbsida eller i företagsappen.

Hitta bankkontor
Digitala tjänster för företag

Vanliga bankärenden

Du kan utföra de vanligaste bankärendena i företagsappen och internetbanken. Det går även bra ringa 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt.


Aktuellt från EFN Ekonomikanalen

Så lättas företagens börda

  • Anstånd med avdragen preliminärskatt för anställda
  • Anstånd med och sänkt arbetsgivaravgift
  • Anstånd med momsinbetalning
2:14 min

Så ska bolagen överleva coronakrisen

  • Fundera på framtiden efter krisen
  • Gör upp en beredskapsplan
  • Hur kan företaget ta del av regeringens krispaket?
2:14 min

Håll koll på läget

Hand som håller i mobil

I vår tjänst Marknadsinformation kan företag som har fonder eller depå få kurser i realtid och tillgång till publikationer och våra experters analyser. Direkt i företagsappen eller internetbanken. Men, du behöver inte vara inloggad för att hitta information. Här finns mängder av information för dig som vill ha koll.

Besök gärna EFN för att se aktuella inslag som gäller coronakrisen. 

Marknadsinformation och analys
Ekonominyheter från EFNÖppnas i nytt fönster

En lokal bank för ditt företag

Hos oss är det ditt lokala bankkontor som tar hand om dina ärenden. Det bankkontor som känner ditt företag och kan din lokala marknad.

ett paket

Bastjänster för företag

Med våra företagspaket får du bastjänsterna ditt företag behöver. Internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning ingår.

Stora företag

Vi erbjuder stora företag och finansiella institutioner ett brett utbud av produkter och tjänster, oberoende rådgivning, effektiv hantering och innovativa lösningar. 

person

Private Banking

Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. Vi har expertis och erfarenhet inom exempelvis överlåtelser och andra ägarfrågor.