1. Företag
Award

Världens säkraste affärsbank 2020

Handelsbanken är en av sju banker med högsta poäng när man listat världens säkraste affärsbanker. Detta enligt en årlig undersökning utförd av internationella tidskriften Global Finance. Undersökningen baserades delvis på en värdering av bankernas senaste kreditrating hos ledande kreditvärderingsinstituten Moody's, Standard & Poor's och Fitch.


Vi finns här för dig

Telefon, mejl eller onlinemöte?

Det är mycket som händer nu som påverkar våra företag. I Sverige och utomlands. Behöver du diskutera ditt företags situation, du kanske har frågor gällande ekonomin? Kontakta din rådgivare på telefon eller mejl. Har du behov av ett längre möte kan vi ordna ett onlinemöte via Skype. Du hittar kontaktuppgifter på ditt bankkontors webbsida eller i företagsappen.

Hitta bankkontor
Digitala tjänster för företag

Vanliga bankärenden

Du kan utföra de vanligaste bankärendena i företagsappen och internetbanken. Det går även bra ringa 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt.


Hur påverkas ditt företag av coronakrisen?

Många företag står inför stora utmaningar i och med coronavirusets framfart. 

Har du funderingar kring börsoro, hur pandemin påverkar företagets ekonomi eller hur du kan träffa oss utan att besöka ett bankkontor? Vi hjälper dig få koll på hur pandemin påverkar din verksamhet.

Vi har samlat aktuell information som rör coronapandemin och företag. Bland annat hittar du här nyheter, verktyg och tips.

Hand som håller i mobil

Tack för att ni gör oss ännu bättre

Award

För oss på Handelsbanken finns ingenting viktigare än nöjda kunder. Därför är vi stolta över att vi är den av de stora bankerna som har nöjdast kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. 

Nu satsar vi ännu mer på personliga kontakter och smarta digitala lösningar. Helt enkelt, för att våra kunder vill ha det så.


Ett urval produkter och tjänster

ett paket

Bastjänster för företag

Med våra företagspaket får du bastjänsterna ditt företag behöver. Internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning ingår.

Ikon dator och mobil

Bankärenden dygnet runt

Hur vill du göra företagets bankärenden? Du bestämmer. Vi finns här dygnet runt, året om. via webb, appar och telefon.

person

Private Banking

Få en personlig helhetslösning och kvalificerad rådgivning, kapitalförvaltning och service. Vi har expertis och erfarenhet inom exempelvis överlåtelser och andra ägarfrågor.