1. Företag
  2. /
  3. Konton och betalningar
Två kollegor sitter vid ett bord, en tittar bort mot en tredje kollega Två kollegor sitter vid ett bord, en tittar bort mot en tredje kollega

Konton och betalningar

Med rätt konton och smidiga lösningar för att betala och ta betalt kan du fokusera på att driva ditt företag. Som kund hos oss har du alltid nära till hjälp och rådgivning.

Konton

Transaktionskonton för vardagen, placeringskonton för överskottet eller en cash pool-lösning för att koppla samman företag eller valutor? Vad behöver ditt företag?

Företagskort

Att samla alla utlägg på ett kort är både enkelt och smidigt. Med ett Business Card får du alla köp samlade på en månadsfaktura. Med ett Business Debit dras köpen istället direkt från företagets konto.

Enklare vardag

Filtjänster, fakturaservice, likviditetstips och riskhantering. Detta är några av de tjänster vi kan hjälpa dig med och som kan förenkla din vardag.

Ta betalt

Ta betalt på det sätt din kund vill betala – då säljer du mer till fler. Bedriver du fysisk handel, e-handel eller fakturerar du dina kunder? Hitta rätt betallösning för ditt företag.

Betala

Betala leverantörer, löner, skatter eller när du gör affärer med utlandet. Hitta de tjänster som passar ditt företag och spara tid. Samtidigt kan du minska både risker och kostnader.