1. Företag
  2. /
  3. Kund hos oss
  4. /
  5. Bli företagskund

Bli företagskund

Välkommen till en lokal bank som tar lokala beslut och känner din marknad väl. Hos oss finns helhetslösningar för dig och ditt företag.
en bankman och en kvinna som pratar med varandra på ett kontor

Att vara företagkund hos Handelsbanken

Vi är en bank som söker och har långa kundrelationer. Och det kan man bara åstadkomma så länge kunderna är nöjda. Vi ser det som självklart att sätta oss in i dina förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Endast då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Välkommen.  

Enkelt, tillgängligt och personligt

Våra kunder uppskattar oss för vår lokala närvaro, våra lokala beslut och vår höga tillgänglighet. Hos oss är det lokala bankkontoret banken. Det är kontoret som sköter kontakten med dig och ditt företag och som ser till att vi får en lyckad och långsiktig relation. Det är också kontoret som ger dig råd utifrån dina behov och som fattar de beslut som rör ditt företag. 

Att vi har över 400 kontor i Sverige och bankkontor i fler än 20 länder i världen gör oss mer tillgängliga än någon annan bank i Norden. Självklart kan du dessutom få hjälp med bankärenden och teknisk support på telefon. Handelsbanken Direkt svarar dygnet runt, året om. 

För att bli kund behöver du träffa oss. Kontakta ditt lokala bankkontor.

Hitta bankkontor

Banktjänster för företag

I våra företagspaket Företagspaketet och Egen firma ingår de bastjänster som ger dig en enklare vardag som företagare. 

I båda paketen ingår internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning.


När du vill byta företagsbank

kvinna och man på ett bankmöte

När du vill byta företagsbank till oss kan det vara bra att tänka igenom hur ditt bankengagemang ser ut idag. Vilka kort och krediter finns idag? E-fakturor och betalrutiner? Vilka personer har fullmakt att utföra olika ärenden? Och finns det innehav som ska flyttas?

När vi ses första gången går vi tillsammans igenom din verksamhet. När vi lärt känna dig och ditt företag tittar vi på vilka banktjänster företaget har behov av.

Paragraftäcken

Därför behöver vi ställa frågor till dig

Vi är enligt lag skyldiga att ha god kunskap om dig och dina affärer när du är kund hos oss. Du måste därför alltid visa din legitimation när du vill utföra dina bankärenden och vid insättningar kan vi komma att ställa frågor om varifrån pengarna kommer.