1. Kund hos oss

Vi finns här för dig

Företagskund hos oss

Vi erbjuder smarta företagspaket, praktiska branschlösningar och tips kring att driva företag. Hos oss får du rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Beställ bastjänsterna

I Företagspaketet och Egen firma ingår internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning.

För företagets alla faser

Få tips och råd för företagets alla olika faser. Vi finns här för dig oavsett om du vill starta eget, utveckla eller ta företaget till nästa nivå.  

Speciellt för din bransch

Få tips som förenklar din vardag utifrån just din bransch. Alla företag har olika behov, men vissa generella drag finns för företag i samma bransch. 


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du inspiration samt aktuella tips och nyheter på vad som händer i omvärlden. Vi har nyhetsbrev som passar oavsett om du är egen företagare, skogsägare, driver jordbruk eller användare av våra företagskort. 


barista at a coffeebar

Bli företagskund hos oss

Få hjälp med allt från finansiering till förenklade betalningsrutiner. Vi är en personlig bank som erbjuder skräddarsydda lösningar oavsett storleken på ditt företag. 

Som kund hos oss kan du fokusera på ditt företag, vi hjälper dig med resten. 

Så blir du företagskund

Kontakta oss

Ring oss för företagsfrågor

Vi svarar på frågor kring ditt företag, bankärenden och tekniska problem. Tveka inte att kontakta oss!

Ring 0771-77 88 99

Mejla eller boka möte

På de lokala bankkontorens webbsidor hittar du öppettider och kontaktuppgifter till våra rådgivare. Mejla eller boka tid för rådgivning.

Hjälp och support 

Har du problem med våra olika självbetjäningstjänster hittar du svaren på de vanligaste frågorna här.  

Få svar på dina supportfrågor