1. Företag
  2. /
  3. Kund hos oss
en kvinna och en man som är kollegor står i entrén till ett café en kvinna och en man som är kollegor står i entrén till ett café

Kund hos oss

Företagspaket, branschlösningar eller tips om att driva företag – du behöver aldrig titta långt efter hjälp eller rådgivning.

Bastjänsterna för ditt företag

I Företagspaketet och Egen firma ingår internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort, personlig service och pensionsrådgivning.

För företagets alla faser

Drömmer du om att starta eget företag? Vill du utveckla ditt företag och ta det till nästa nivå, eller är det snart dags att skifta ägare? Vi hjälper dig med tips och råd genom företagets olika faser.

Speciellt för din bransch

Alla företag har olika behov, men vissa generella drag finns för företag i samma bransch. Välj den bransch som stämmer bäst med din verksamhet så får du tips som förenklar din vardag.


Håll dig uppdaterad

glödlampa
Få inspiration, aktuella tips och nyheter, håll dig uppdaterad om vad som händer runtom i världen. Oavsett om du är egen företagare, skogsägare, driver jordbruk eller använder våra företagskort så har vi något nyhetsbrev eller utskick som passar dig.

Att bli företagskund

Vi är en lokal bank som tar lokala beslut. Och naturligtvis har vi de tjänster du behöver. Som fullsortimentsbank kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar, oavsett om ditt företag är stort eller litet. Hos oss får ni hjälp med allt från finansiering till förenklade betalningsrutiner, så att du ska kunna fokusera på ditt företag.

Läs mer om hur du blir kund hos oss.

Bli företagskund