1. Privat
  2. /
  3. Spara
  4. /
  5. Private Banking

Private Banking i Handelsbanken

Vi tar oss tid att hitta de lösningar som passar dig och din förmögenhet bäst.
Barnbarn och morfar på en strand

Någon att lita på

Hos oss får du tillgång till ett nätverk av specialister inom en rad olika områden. Allt för att du ska känna dig trygg med oss och våra tjänster, både nu och i framtiden. För det är ju faktiskt din egen förmögenhet det handlar om, ingen annans, och det har vi mycket stor respekt för. Vi kallar det för service och engagemang. Och om förtroenden människor emellan. Välkommen till Private Banking i Handelsbanken.

Jag är intresserad, kontakta mig gärna

Det personliga är kärnan

Kvinna och man i rådgivningssituation

Private Banking-rådgivare

Som Private Banking-kund får du en utvald Private Banking-rådgivare. Våra Private Banking-rådgivare har lång erfarenhet av rådgivning till förmögna kunder och är vana vid de frågor som kan komma upp.

Lokal kontaktperson för din vardagliga ekonomi

Du har alltid en kontaktperson på ditt lokala bankkontor som kan hjälpa dig att ta hand om din vardagsekonomi.

Ett eget team med specialister

Din kontaktperson på kontoret och din Private Banking-rådgivare skapar tillsammans med andra specialister ditt unika team. 


Våra Private Banking-tjänster

Ikon rådgivning

Du får kvalificerade tjänster inom rådgivning och tillgång till exklusiva produkter och tjänster. Ditt team finns alltid redo för att svara på dina frågor och diskutera nya tankar och idéer. Målet är att både ditt kapital och ditt förtroende för oss ska växa sig starkare med åren.