1. Privat
  2. /
  3. Spara
Vänner sitter och diskuterar Vänner sitter och pratar

Spara

Vi hjälper dig att nå dit du vill med ditt sparande.

Ikon rådgivning

Boka rådgivning eller gör allt själv — du väljer

Kanske är du intresserad av ditt sparande men har svårt att komma till skott att bli mer aktiv. Eller inte så intresserad och behöver hjälp att komma igång. Oavsett vad så hjälper vi dig att nå dit du vill med ditt sparande.

Boka rådgivning på ditt bankkontor. Ett rådgivningsmöte tar oftast mindre än en timme.


Spara i din egen takt

Familj sitter och äter middag i trädgården.

Börja med att spara till en buffert så att du är trygg även om det skulle dyka upp oförutsedda utgifter. Efter det kan det vara läge att se över sparandet till pensionen, till barn eller den där längre resan du drömmer om.
nummer 1

Buffertsparande

En buffert behöver du för oförutsedda utgifter i vardagen. Eller om du blir sjuk en längre tid.

nummer 2

Spara till pensionen

Ju tidigare du startar ditt sparande till pensionen desto större möjlighet att ditt pensionssparande ger bra avkastning. Detta eftersom du generellt kan ta högre risk när det är långt kvar tills du behöver dina pengar. 

nummer 3

Spara till barn eller andra mål

När du klarat av steg 1 och 2 kan du börja fundera över bra sparande till dina barn. Det kan även vara sparande till något annat du drömmer om. Oavsett vad så kan det passa att spara på ett Investeringssparkonto.


Ikon hand som håller i ett hjärta - omtanke

Spara hos oss

Mobilen, surfplattan eller något av våra bankkontor

Vi utgår från dina personliga behov och ser till hela din ekonomi när vi ger dig råd för ditt sparande. 

Om du känner att det inte räcker att sköta ditt sparande via mobilen, surfplattan eller datorn och vill ha ett möte med en rådgivare på något av våra över 400 bankkontor. Ja, då är du alltid välkommen att kontakta oss. Det är det vi är till för.

Bli kund

SKI Kundnöjdhet 2019

Den årliga branschmätningen av svenska banker visar att Handelsbanken har mest nöjda kunder av de stora bankerna i Sverige.