Handelsbanken

Trygghetsförsäkring − öka din ekonomiska trygghet

Välj rätt försäkringar för dig själv och familjen

Ekonomisk trygghet för de du älskar  

Förvänta dig det bästa, men förbered dig för det värsta. Med rätt försäkringar kan du se till att livet för dina anhöriga ändå kan fortsätta utan ekonomisk osäkerhet om du skulle avlida eller om du inte kan arbeta på grund av en olycka eller långvarig sjukdom. En trygghet för de mest värdefulla människorna i ditt liv.

Kontakta ditt bankkontor för att boka rådgivning.

Vårt försäkringsutbud

Ikon livboj

Livförsäkring

Med en livförsäkring kan du ge dina efterlevande ekonomisk trygghet om du avlider. Du kan själv välja vem eller vilka som ska vara förmånstagare. 

Hjärta med puls.

Olycksfallsförsäkring 

Med en olycksfallsförsäkring är du försäkrad dygnet runt. Det gör vår försäkring till ett bra komplement till den försäkring du kanske har genom jobb eller skola. Försäkringen betalas ut om en olycka leder till fysisk nedsättning eller nedsatt arbetsförmåga. 

Sjukförsäkring

Om du blir sjuk eller drabbas av en olycka som gör att du blir långsiktigt sjukskriven är det tryggt att veta att du kan få en kompletterande ersättning. En sjukförsäkring ger dig ersättning varje månad om du inte kan arbeta på grund av sjukdom eller olycksfall.

en ambulans

Vårdförsäkring

Med en vårdförsäkring får du och dina barn vård och behandling när ni behöver den. Legitimerade sjuksköterskor hjälper dig att hitta rätt vård och boka läkarbesök direkt på telefon. Försäkringen gäller även om du reser i Europa. 

Läs också

En barnfamilj är i sin trädgård på sommaren

Tryggare bolån för dig och familjen

Bolåneskydd består av Bolåneskydd Liv respektive Bolåneskydd Inkomst som kan hjälpa dig att betala bolånet om livet plötsligt förändras. Välj om du vill teckna båda försäkringarna eller bara en av dem.

Läs mer om bolåneskydd