1. Skog och lantbruk
Avverkning av skog med skogsmaskin Skogsmaskin som avverkar skog

Banken för dig med skog och lantbruk

Att driva skog och lantbruk handlar om långsiktighet. Vårt mål är att förenkla dina bankaffärer och att finnas som stöd i dina affärsbeslut. År efter år.

Aktuell information om coronaviruset

Frågorna är många i dessa oroliga tider. Vi har samlat information som gäller coronaviruset på ett ställe. Här får du koll på hur coronaviruset påverkar ditt företags ekonomi och vår verksamhet. Du hittar även viktig information som rör dig som kund i Handelsbanken.
Aktuell information om corona

Få tips och inspiration

Bild på tidningen tillväxt

Nyhetsbrev och magasin

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar. I vårt nyhetsbrev får du nyheter från banken och om marknaden.

Ur senaste Tillväxt  

  • Ferry Svan: "Skogsägandet är som att ha säkrare aktier"
  • Ny serie ”Tillväxt 10 år”: Tillbakablickar på tidigare reportage för att se hur det har gått. Del 1 – Energi.
  • Marknad: Det ljusnar för svenskt lövtimmer
  • Marknad: Hett med havre - priset skjuter i höjden
  • Utblick: Så ska Island beskogas igen    
  • Gårdsreportaget: Klimatsmart kött finns i Klågerup

Kontakta oss

Granar

Våra lokala bankkontor har lång erfarenhet av att hjälpa skogsägare och lantbrukare med ekonomin och andra frågor som rör verksamheten. I banken finns även en hel organisation specialiserade på skog och lantbruk. Du når oss via ditt lokala bankkontor eller så använder du kontaktformuläret. Du kan också kontakta personlig service dygnet runt på telefon 0771 - 77 88 99.

Hitta bankkontor

Bli kund hos oss

Att driva skog och lantbruk handlar i allt väsentligt om långsiktighet. Kanske är det därför vi passar så bra ihop? Skogsägare, lantbrukare och Handelsbanken. 

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för verksamheten. För investeringar och avkastning, kreativa möjligheter och nya intäkter.