1. Skog och lantbruk
skogsglänta i sol Åkerfält i höstfärger

Banken för dig med skog och lantbruk

Att driva skog och lantbruk handlar om långsiktighet. Vårt mål är att förenkla dina bankaffärer och att finnas som stöd i dina affärsbeslut. År efter år.

Aktuell information om coronaviruset

kvinna pratar i mobiltelefon
Frågorna är många i dessa oroliga tider. Vi har samlat information som gäller coronaviruset på ett ställe. Här får du koll på hur coronaviruset påverkar ditt företags ekonomi och vår verksamhet. Du hittar även viktig information som rör dig som kund i Handelsbanken.
Aktuell information om corona

Från EFN Ekonomikanalen

Längd 3:16 min

Vindkraften mer hållbar 

Företaget Modvion vill göra vindkraften mer hållbar genom att bygga tornen till vindkraftverken i trä.
Otto Lundman, vd på Modvion, berättar att satsningen genomförs tillsammans med Chalmers och Svenskt vindkraftstekniskt centrum.
Längd 4:46 min

Svenskt lantbruk stärks i krisen

Bonden Mattias Hultström upplever ökad efterfrågan på svenska produkter. Han tror att konsumenterna är mer noggranna med att köpa svenskt kött i butiker än på restaurang. När allt fler lagar mer mat hemma ökar därför efterfrågan på det svenska köttet. 


Få tips och inspiration

Bild på tidningen tillväxt

Nyhetsbrev och magasin

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar. I vårt nyhetsbrev får du nyheter från banken och om marknaden.

Ur senaste Tillväxt  

  • Profilerna: Arkitekterna Karin och Gert Wingårdh: ”Framtiden är att bygga i trä” 
  • Serien Tillväxt 10 år: Del 3 Skog - Den brukade skogen är en klimaträddare
  • Marknad: Nätapoteket Apotea satsar hållbart och ökar sitt skogsinnehav
  • Marknad: Nyttig olja blev lönsam affär
  • Utblick: Spanien - EU:s stora jordbruksgigant
  • Gårdsreportaget: Fårbonden med egen podd

Kontakta oss

Granar

Våra lokala bankkontor har lång erfarenhet av att hjälpa skogsägare och lantbrukare med ekonomin och andra frågor som rör verksamheten. I banken finns även en hel organisation specialiserade på skog och lantbruk. Du når oss via ditt lokala bankkontor eller så använder du kontaktformuläret. Du kan också kontakta personlig service dygnet runt på telefon 0771 - 77 88 99.

Hitta bankkontor

Bli kund hos oss

Att driva skog och lantbruk handlar i allt väsentligt om långsiktighet. Kanske är det därför vi passar så bra ihop? Skogsägare, lantbrukare och Handelsbanken. 

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för verksamheten. För investeringar och avkastning, kreativa möjligheter och nya intäkter.