1. Skog och lantbruk
Betande får på skogsäng

Banken för dig med skog och lantbruk

Att driva skog och lantbruk handlar om långsiktighet. Vårt mål är att förenkla dina bankaffärer och att finnas som stöd i dina affärsbeslut. År efter år.
Traktor på åker som lyfter höbalar

När du behöver finansiering

Behöver du låna till fastighet, finansiera ny utrustning eller behöver du EU-kredit? Ta hjälp av oss som är experter på skog, lantbruk och finansiering.

Kvinna står i skogen med drömsk blick

Dags att placera?

Har du ett överskott eller kapital att placera? Ska du investera i fastigheter? Vi hjälper dig att hitta de alternativ som passar dig bäst.

Vy över kohage i höstväder

Pension och försäkring

Pension, generationsskifte eller skydd mot oväntade händelser? Vi har lösningarna som ger dig, din familj och din verksamhet trygghet.


Få tips och inspiration

Tidningen Tillväxt

Nyhetsbrev och magasin

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar. I vårt nyhetsbrev får du nyheter från banken och om marknaden.

Ur senaste Tillväxt 

  • Snart visar det sig om contortan duger 
  • Rune Andersson satsar helst på skog
  • Prisbelönta ryttarparet Fredricsons ”starkt lagarbete ligger bakom framgångarna”
  • Första lasten med griskött till Kina
  • Serien Byggnader: Viktigt att skriva avtal

Bli kund hos oss

Att driva skog och lantbruk handlar i allt väsentligt om långsiktighet. Kanske är det därför vi passar så bra ihop? Skogsägare, lantbrukare och Handelsbanken. 

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för verksamheten. För investeringar och avkastning, kreativa möjligheter och nya intäkter.