1. Skog och lantbruk

Banken för dig med skog och lantbruk

Att driva skog och lantbruk handlar om långsiktighet. Vårt mål är att förenkla dina bankaffärer och att finnas som stöd i dina affärsbeslut. År efter år.

Få tips och inspiration

Följ oss på LinkedIn

Äger du skog eller driver lantbruk och vill hålla dig uppdaterad och få mer inspiration? Följ oss gärna på LinkedIn och ta del av nyheter, marknadsinformation, intervjuer, tips och artiklar.

LinkedInÖppnas i nytt fönster

Bild på tidningen tillväxt

Nyhetsbrev och magasin

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar. I vårt nyhetsbrev får du nyheter från banken och om marknaden.

Ur senaste Tillväxt  

  • Profilen: Stjärnkocken Niklas Ekstedt  – brinner för matlagning i skogen
  • Serien Entreprenörskap: Del 3 – skalbarhet
  • Heta Stolen: Hanna Olvenmark, dietist, grön mat som inte behöver vara dyr
  • Krönika: Erik Andersson, Handelsbanken Norrtälje – generationsskifte
  • Marknad: Ökat sug efter grön utbildning
  • Marknad: Viktigt blomprojekt gynnar pollinerare
  • Marknad: Goda möjligheter för den som vill producera grillkol
  • Utblick: Norge – regeringen vill ha frivilligt skogsskydd
  • Gårdsreportaget: Dahlbergs Skogsvård AB – satsar på prima björkved
  • Expertpanelen: Ger svar på hur du kan tänka kring räntefördelning, pension och egenavgifter 

Från EFN Ekonomikanalen

Längd: 7.17 min

Stjärnkockarnas favoritbonde berättar

Lilla Labäck utanför Lidköping i Västergötland är gården som levererar ekologiska grönsaker till ett flertal av de svenska stjärnkrogarna.

Krögaren Jacob Holmström på stjärnkrogen Gastrologik i Stockholm med två stjärnor i Guide Michelin berättar om hur Lilla Labäck passar in i deras sätt att arbeta. Ett sätt som innebär att menyn styrs av råvarorna och inte av kocken.


Kontakta oss

Granar

Våra lokala bankkontor har lång erfarenhet av att hjälpa skogsägare och lantbrukare med ekonomin och andra frågor som rör verksamheten. I banken finns även en hel organisation specialiserade på skog och lantbruk. Du når oss via ditt lokala bankkontor eller så använder du kontaktformuläret. Du kan också kontakta personlig service dygnet runt på telefon 0771 - 77 88 99.

Hitta bankkontor

Bli kund hos oss

Att driva skog och lantbruk handlar i allt väsentligt om långsiktighet. Kanske är det därför vi passar så bra ihop? Skogsägare, lantbrukare och Handelsbanken. 

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för verksamheten. För investeringar och avkastning, kreativa möjligheter och nya intäkter.