Landsväg i fjällvärlden

Bli skogs- och lantbrukskund

Med vår långa erfarenhet vet vi vilka frågeställningar och utmaningar som du och din verksamhet ställs inför. Vi kan skog och lantbruk.

En bank för din verksamhet

Vårt mål är att förenkla dina bankaffärer och att finnas som stöd för dig i dina affärsbeslut. Till vår hjälp har vi lokala experter och samarbetspartners och en hel organisation av kollegor specialiserade på skog och lantbruk. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för din verksamhet. Allt från investering och avkastning till kreativa möjligheter och nya intäkter.

Fördelar med oss

Det finns många fördelar med att välja oss som bank:

  • Handelsbanken är en personlig bank som tar lokala beslut.
  • Du kan träffa oss där det passar dig bäst. På bankkontoret, i skogen eller hemma hos dig.
  • Vi har alla banktjänster du behöver. Vare sig det gäller dig, din familj eller din näringsverksamhet.
  • Vi har lång erfarenhet och en hel organisation specialiserad på skog och lantbruk.
  • Du får ta del av hela vårt nätverk av lokala samarbetspartners som exempelvis kan hjälpa dig med familjejuridik, upprättande av testamente, skogsbruksplan och förvaltningsavtal.

När du vill byta bank som skogsägare och lantbrukare

När du vill byta bank till oss kan det vara bra att tänka igenom hur ditt bankengagemang ser ut idag. Vilka kort och krediter finns idag? Rutiner för betalningar och riskhantering? Och finns det innehav som ska flyttas?

För att hitta lösningar som passar din verksamhet, behöver dina unika behov tas med i beräkningen. Kontakta ditt lokala bankkontor för att boka in en tid och se över verksamhetens behov.

en kvinna och en man som träffas vid en laptop

Företagspaket för dig som äger skog eller driver lantbruk

Ikon paket

Företagspaketet Egen firma Skog och lantbruk passar enskilda näringsidkare. Det ger en överblick över både din privata och din firmas ekonomi. När du loggar in privat kan du sköta både din firmas och din privata ekonomi. 

För dig som driver verksamhet i bolagsform finns det mer omfattande Företagspaketet. Företagspaketet passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.