- Handelsbanken.se

Konton, kort och betalningar för skogsägare och lantbrukare

Specifikt för skogsägare och lantbrukare

Skogskonton

För dig som säljer skog eller skogsprodukter finns det speciella konton. De är anpassade för din näringsverksamhet där inkomsterna kan komma oregelbundet i takt med att du avverkar din skog.

Företagskort

Vill du samla allt på en faktura eller vill du att köpen dras direkt från ditt konto? Vi kan erbjuda olika företagskort beroende på vad du behöver för din näringsverksamhet.

Hantera riskerna

Väder och vind är faktorer som påverkar ett lantbruk i högre utsträckning än det påverkar andra företag. Vet du vilka risker du exponeras mot och vilken effekt dessa kan få för ditt företag? Med rätt lösning på plats kan du hantera riskerna.

Företagspaket för dig som äger skog eller driver lantbruk

Ikon paket

Företagspaketet Egen firma Skog och lantbruk passar enskilda näringsidkare. Det ger en överblick över både din privata och din firmas ekonomi. När du loggar in privat kan du sköta både din firmas och din privata ekonomi. 

För dig som driver verksamhet i bolagsform finns det mer omfattande Företagspaketet. Företagspaketet passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.

Företagstjänster för skog och lantbruk

Med rätt konton och smidiga lösningar för att betala och ta betalt kan du fokusera på att driva ditt företag. Vi har allt från transaktionskonton för vardagen till tjänster som kan förenkla din vardag. Hitta de tjänster som passar ditt företag och spara tid, samtidigt som du minskar både risker och kostnader.

En kvinna tittar upp från sin dator

Affärstjänster
– Hantera all din ekonomi och bokföring under ett tak

en laptop på ett skrivbord med diagram på skärmen

Förenkling av företagets ekonomi

Genom vårt samarbete med Fortnox kan du sköta ditt företags ekonomi och administration så enkelt som möjligt. 

Med Affärstjänster får du hjälp med exempelvis bokföring, lönehantering och fakturering direkt i internetbanken eller mobilappen. Du samlar allt på ett ställe och får en överblick över hur din verksamhet går.