Äga skog och lantbruk på distans

Att bo på ett ställe och äga en skogs- eller lantbruksfastighet någon annanstans är inga problem. Hos oss får du hjälp antingen där du bor eller där din fastighet ligger.
Kvinna sitter framför laptop och funderar

Skog och lantbruk på annan ort

Vi har ett rikstäckande kontorsnät i Sverige, så även om du bor på en annan ort än där din skogs- och lantbruksfastighet finns så kan vi hjälpa dig. Via våra lokala nätverk kan vi också hjälpa dig att hitta andra samarbetspartners så att du kan få hjälp med det du behöver som distansägare.

Tjänster för distansägande

Löpande inbetalningar och utbetalningar och andra bankärenden för din verksamhet sköter du enkelt på genom ett företagspaket. I våra paket ingår internetbank, mobilapp, konto med bankgiro, företagskort,  rådgivning och personlig service på telefon dygnet runt.

Företagspaket för skog och lantbruk

Konton för skogsägare

Säljer du skog eller skogsprodukter finns det konton avsedda för ändamålet. Dessa konton är anpassade för verksamheter där inkomsterna kan komma oregelbundet i takt med att skog avverkas. Skogslikvidkontot ger dig avkastning på dina skogslikvider innan de ska användas i verksamheten. Skogskontot ger möjlighet att skjuta upp beskattningen av dina skogsintäkter.

Skogskonton

Via våra samarbetspartners:

  • Fastighetsvärdering
  • Förvaltningsavtal
  • Skogsbruksplan
  • Skogsägarskola
  • Rådgivning om skog

Få tips och inspiration

Tidningshög med tidningen Tillväxt

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Tillväxt tar upp plånboksfrågor för dig som är skogsägare och lantbrukare. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar.


Företagspaket för dig som äger skog eller driver lantbruk

Ikon paket

Företagspaketet Egen firma Skog och lantbruk passar enskilda näringsidkare. Det ger en överblick över både din privata och din firmas ekonomi. När du loggar in privat kan du sköta både din firmas och din privata ekonomi. 

För dig som driver verksamhet i bolagsform finns det mer omfattande Företagspaketet. Företagspaketet passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.


Vi finns nära dig – boka rådgivning

Man som sitter i rådgivning med kvinna
Vi har samarbetat med skogsägare och lantbrukare så länge vi kan minnas. Vi vet vilka frågeställningar och utmaningar som du och din verksamhet ställs inför i olika

situationer. Hos oss möter du ekonomer och jägmästare, företagsrådgivare och agronomer.

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för din verksamhet.

Boka ett möte på ditt lokala bankkontor för att få den hjälp du behöver.