1. EFN

EFN Ekonomikanalen

För dig som vill lära dig mer om boende, sparande och företagande
Bilder på programledarna på EFN

Lär dig mer om ekonomi

EFN Ekonomikanalen sprider kunskap om ekonomi. Kanalen riktar sig till dig som vill veta mer om boendeekonomi, sparande och företagande. Målsättningen är att hjälpa dig att fatta kloka och hållbara ekonomiska beslut, så att du kan skapa en trygg vardag för dig, din familj och ditt företag. 

EFN är ett dotterbolag till Handelsbanken och drivs av en oberoende redaktion som lyder under Granskningsnämnden. Alla inslag och program på kanalen är reklamfria och du kan ta del av dem helt utan kostnad.

Handelsbanken äger EFN för att skapa en öppen och inbjudande mötesplats, där vi sprider relevant innehåll och kunskap till dig som ekonomiintresserad. 

Du hittar EFN Ekonomikanalen på EFN.se och finns även i sociala medier.


Se några klipp från EFN

Beskattning av hemmajobb

Hur är det med avdrag och skatter när man jobbar hemifrån? Skatteexperterna svarar på vad som gäller för egna inköp, gåvor från arbetsgivare och bredband.

Så väljer du rätt elavtal

Rörligt eller fast pris är inte det enda du måste fundera över när du ska välja elavtal. Här får du tips om vad du behöver hålla koll på för att välja klokt. 

Så mår Östersjön

Vad tror vi oss veta – och hur ligger det till egentligen? I första avsnittet av EFN:s serie Hållbarhetsmyter reder vi ut hur Östersjön faktiskt mår.

Program och inslag från EFN

Här kan du läsa mer, se och lyssna på program  och inslag som finns på EFN.s webbplats. 

Program