1. EFN

EFN – Ekonomikanalen

För dig som dagligen vill se ekonomi- och finansnyheter.
EFN studion

Lär dig mer om ekonomi och finans i Sverige och världen

Ekonomikanalen EFN sprider kunskap om ekonomi genom fördjupande webb-tv och podcasts. Kanalen riktar sig till dig som vill veta mer om börsen, företagande, sparande och ekonomiska händelser i Sverige och världen. EFN bevakar hela Sverige och har som målsättning att sprida kunskap som kan hjälpa dig att förstå din egen och omvärldens ekonomi och vara stöd för ekonomiska beslut. 

EFN är ett dotterbolag till Handelsbanken och drivs av en oberoende redaktion. Alla inslag och program på kanalen är reklamfria.

Handelsbanken äger EFN för att skapa en öppen och inbjudande mötesplats, där vi sprider relevant innehåll och kunskap till dig som ekonomiintresserad. 


Se några klipp från EFN

Pensionen som du kan påverka 

EFN:s Ara Mustafa förklarar hur premiepensionen fungerar och om att det inte alls kräver mycket tid eller ansträngning att sätta sig in i den.

Längd 1:57 min

Hållbart sparande bättre än du tror

Vad är hållbara investeringar och hur bra går de? Josefin Johansson, hållbarhetsanalytiker på Handelsbanken, berättar mer om hållbarhet och investeringar.
Längd 6:33 min

Program och podcasts från EFN

EFN har både program, podcasts och tv-sändningar live. Här kan du läsa mer, se och lyssna på program och podcasts som finns på EFN.s hemsida. Alla podcasts kan du också höra på Itunes, RSS och soundcloud.  

Program

Podcasts