Business Card Skog och lantbruk

Ett företagskort för dig som äger skog eller driver lantbruk. Samla utgifterna på en faktura och få bättre kontroll på dina utlägg.
Kvinna tittar på läsplatta utanför sin lantgård

Kortet för dig som äger skog eller driver lantbruk

Business Card är ett betalkort för alla typer av inköp som rör din näringsverksamhet. Dina utgifter samlas på en och samma faktura så du får god översikt och kontroll på utgifterna. 

Med ett Business Card Skog och lantbruk följer en rad förmåner och erbjudanden.

Ett företagskort med förmåner

ett kort i en hand

Allt på en faktura

Handelsbanken Business Card, anslutet till Mastercard, kan du göra alla typer av köp med. Dina utgifter samlas på en och samma faktura. Det gör att du får god översikt och kontroll på utgifterna. Med ditt företagskort följer en rad förmåner och en gedigen reseförsäkring.

Business Card i korthet

  • Personlig service på telefon dygnet runt.
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår.
  • Statistik på alla köp och sammanställning över alla inköp.
  • Förmåner och erbjudanden - alltid rabatt på drivmedel, hyrbil och hotell, samt nya erbjudanden varje månad.

Tips som underlättar vid bokföring och deklaration

Skogsägarens Bokföringsbok 

För att underlätta för dig vid din bokföring och deklaration har vi tagit fram Skogsägarens Bokföringsbok. Den är framtagen speciellt för dig som har enskild firma och äger skog. 

Boken är uppbyggd så att du kan göra din bokföring enligt alla lagkrav. Den innehåller dagboksblad med förtryckta kolumner för de vanligaste affärshändelserna. Kolumnerna hänvisar till ifyllnadsfälten på årsboksluts- och deklarationsblanketterna. Boken är självinstruerande, men du får även med en handledning. 

Beställ boken

Som kund får du köpa Skogsägarens Bokföringsbok till reducerat pris genom ditt lokala bankkontor. Boken kostar endast 149 kronor om du är kund i Handelsbanken.