- Handelsbanken

Få hjälp med mer än bolånet

Det lönar sig att vara bolånekund hos oss

Att köpa och äga en bostad skapar ofta många olika typer av behov och utmaningar. Som bolånekund hos oss får du hjälp med mycket mer än bara bolånet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erbjuder tjänster som kan underlätta för dig i din bostad.

-  Handelsbaken.se

Få koll på din energianvändning

Det finns mycket du kan göra för att minska energiförbrukningen i ditt hem. En bra början är att göra en analys med hjälp av verktyget Energikollen. Där får du förslag på vad du kan göra för att minska elanvändningen och sänka dina kostnader.

-  Handelsbaken.se

Gröna erbjudanden för hem och bil

Som kund hos oss får du tillgång till gröna erbjudanden som är bra både för din ekonomi och klimatet. Våra gröna erbjudanden ger rabatt på solceller, värmepumpar, laddbox till bilen och fossilfritt elavtal. Du får också rabatt på energideklaration hos Anticimex.

famjlien_1800x650px.jpg - Handelsbaken.se

Tryggare bolån för dig och familjen

Bolåneskydd består av två försäkringar som kan hjälpa dig att betala bolånet om livet plötsligt förändras vid till exempel sjukdom, ofrivillig arbetslöshet eller dödsfall. 

Family  - Handelsbanken.se

Kostnadsfri juridisk hjälp via Lexly

Vid stora viktiga händelser i livet är det bra att se över familjejuridiken. Som bolånekund får du kostnadsfri juridisk behovsanalys och avgiftsfria eller rabatterade avtal.

Man som tittar på sitt larmsystem i bostaden

Erbjudande om hemlarm från Sector Alarm

Det ska kännas tryggt att vara borta och lika säkert när du är hemma. Du som bolånekund hos oss får ett startpaket från Sector Alarm för 0 kr inklusive installation.  

Spara energi i hemmet

10 tips för att minska din energiförbrukning hemma. Bra för både plånbok och klimat. 

Koll på boendeekonomi

Håll dig uppdaterad med Bolånekollen. Se senaste avsnittet och läs mer. 

- Handelsbanken.se

Hur mycket kan du låna?

-

Använd vår bolånekalkyl när du vill veta hur mycket du kan få låna. Få koll på hur månadskostnaden ändras om räntan förändras.