Tjänsteföretag

Få tips om speciellt lämpliga lösningar för dig som driver tjänsteföretag.
Två män i bygghjälm tittar på husritning.

Lösningar för tjänsteföretaget

Om ditt företag säljer tid och kunskap på uppdrag kan det räknas som ett tjänsteföretag. I ett tjänsteföretag brukar den värdefullaste resursen vara medarbetarna. Här kan du ta del av utvalda tjänster för din bransch.

Snabbare betalt med effektiva rutiner

Fakturera är det vanligaste sättet att ta betalt. Med rätt rutiner får du snabbare betalt till rätt konto. Se till att du gör det på det sätt som passar ditt företag bäst.

tre människor

Enkla lönerutiner

Betala alltid dina medarbetare i tid, det ger trygghet och stabilitet. Med smidiga lönerutiner får du dessutom mer tid över till annat. Du kan även överlåta hela företagets lönehantering till oss. Vi ser till att dina medarbetare alltid får lönen utbetald till rätt konto, i rätt tid.

livboj

Attraktiv arbetsplats

Ta hand om företagets viktigaste resurs, dina anställda. En förmånlig pension gör ditt företag till en attraktiv arbetsplats. Och att erbjuda vård snabbt vid sjukdom gynnar både företaget och dina anställda.

ett kort i en hand

Smidiga utlägg med kort

Se till att du och dina anställda kan göra utlägg utan att behöva betala med egna pengar. Betala allt från mjölk till kaffet till inköp av material och resor med företagskortet.

mynt och sedlar

Leasing eller avbetalning?

Vi kan finansiera både bil och kopieringsmaskin. Det finns olika sätt att finansiera en investering. Läs mer och se vad som passar ditt företag bäst.

Hur stor klimatpåverkan har ditt företag?

Handelsbanken.se

Så får du koll på ditt företags klimatavtryck

Kom igång med företagets hållbarhetsarbete med Hållbarhetskollen från GoClimate.

Hållbarhetskollen räknar automatiskt ut ditt företags koldioxidutsläpp baserat på bokföringsdata från fakturor och kvitton. 

Mät, följ upp och minska företagets klimatpåverkan på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt redan idag. 

Andra tjänster som kan passa tjänsteföretaget

Placera överskottet

Placeringarna som helhet ska stämma med vad ditt företag vill uppnå - och när ni vill uppnå det. Oavsett om det handlar om periodvisa överskott eller regelbundna avsättningar till investeringar och pensioner.

Smarta rutiner

I Företagspaketet ingår internetbank, mobiltjänst, konto med bankgiro, företagskort och personlig service. Bastjänster som kan underlätta företaget och de anställda.

Boka tid för rådgivning

Även om vi ser likheter mellan företag i samma bransch ser vi också att ditt företag är unikt. Därför är det personliga mötet så värdefullt. Tillsammans med dig får vi den bästa bilden av ditt företags behov. Och därmed, de bästa lösningarna.

Kontakta ditt lokala bankkontor och boka in en tid för rådgivning.