Utveckla din näringsverksamhet

Är det dags att utveckla din skogs- och lantbruksverksamhet? Vi har banktjänsterna, expertkunskaperna, de lokala kontakterna och samarbetspartners nära dig.
a man and a woman standing outside a fence with cows on the other side of the fence

Dags att ta nästa steg?

Att förvalta skog och mark inför kommande generationer är ett av världens viktigaste jobb.

När du är stolt ägare av en skogs- eller lantbruksfastighet kanske det är dags att utveckla verksamheten? Berätta om dina planer för oss så hjälper vi dig med allt du behöver för att lyckas. Hos oss är ingen fråga för liten eller för stor för att ställas. Vi har produkter och tjänster som kan göra att du ökar din lönsamhet och utvecklar din näringsverksamhet.

Specialanpassade produkter

Ett av våra specialistområden är prissäkring av jordbruksprodukter. Hela vårt specialanpassade produktutbud står till ditt förfogande som skogsägare och lantbrukare. Genom vårt kontorsnät kan du få hjälp oavsett var du driver din verksamhet.

Exempel på vad vi hjälpa dig med: 

Via våra samarbetspartners:

  • Terminsklubbar för spannmålshandel 
  • Affärsplan 
  • Skogsbruksplan 
  • Förvaltningsavtal 
  • Rådgivning vid generationsskifte

Få tips och inspiration

Tidningshög med tidningen Tillväxt

Som skogs- och lantbrukskund hos oss kan du utan avgift prenumerera på vår kundtidning Tillväxt. Tillväxt tar upp plånboksfrågor för dig som är skogsägare och lantbrukare. Här hittar du intervjuer, marknadsinformation, gårdsreportage och andra inspirerande artiklar.


Företagspaket för dig som äger skog eller driver lantbruk

Ikon paket

Företagspaketet Egen firma Skog och lantbruk passar enskilda näringsidkare. Det ger en överblick över både din privata och din firmas ekonomi. När du loggar in privat kan du sköta både din firmas och din privata ekonomi. 

För dig som driver verksamhet i bolagsform finns det mer omfattande Företagspaketet. Företagspaketet passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.


Vi finns nära dig – boka rådgivning

Man som sitter i rådgivning med kvinna
Vi har samarbetat med skogsägare och lantbrukare så länge vi kan minnas. Vi vet vilka frågeställningar och utmaningar som du och din verksamhet ställs inför i olika

situationer. Hos oss möter du ekonomer och jägmästare, företagsrådgivare och agronomer.

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för din verksamhet.

Boka ett möte på ditt lokala bankkontor för att få den hjälp du behöver.