Företagspaket för skogsägare och lantbrukare

Äger du skog eller driver du lantbruk? Vi har företagspaket som passar alla företagare.
Ungt par utomhus på brygga

Företagspaket för skog och lantbruk

Vi har två olika företagspaket. Egen firma Skog och lantbruk ger en överblick över både din privata och din firmas ekonomi. För dig som driver en mer omfattande verksamhet finns Företagspaketet.

Granar

Egen firma Skog och lantbruk

I företagspaketet Egen firma Skog och lantbruk har vi tjänster som passar enskilda näringsidkare. Du får en överblick över både din privata och din firmas ekonomi och kan göra bankärenden på egen hand via internet, appar och telefon.

Pris
Egen firma kostar för närvarande 600 kronor per år. Avgifter för transaktioner tillkommer och faktureras separat (se prislista).

Ikon paket

Företagspaketet

I Företagspaketet har vi samlat de bastjänster som utgör grunden för ett företag. Paketet passar främst aktie-, handels- och kommanditbolag. Men det passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.

Med Företagspaketet kan du göra bankärenden på egen hand via internet och telefon. Dygnet runt, året om. Du får även en personlig bankkontakt som du når via telefon, e-post och personliga möten.

Pris
Företagspaketet kostar för närvarande 1250 kr per år. Avgifter för transaktioner tillkommer och faktureras separat (se prislista). 

Bli kund hos oss

en man blickar framåt

Att driva skog och lantbruk handlar i allt väsentligt om långsiktighet. Kanske är det därför vi passar så bra ihop? Skogsägare, lantbrukare och Handelsbanken. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för verksamheten. För investeringar och avkastning, kreativa möjligheter och nya intäkter.

Läs mer om hur vi arbetar och vad det finns för fördelar med att välja oss som din bank.