Trygghet för företagare

Som företagare har du själv ansvar för att du är rätt försäkrad. Hos oss hittar du pensionslösningar och vård-, liv- och trygghetsförsäkringar.
Man slappar i pool

Glöm inte att tänka på dig själv

Det är lätt att ägna all tid åt kunder och leveranser. Men du som företagare behöver även tänka på dig själv. Här är utvalda tjänster för din egen trygghet.

Ge dig själv en rimlig pension

När du går i pension behöver du ett ansenligt pensionskapital som kan ersätta din slutlön. Se till att börja spara i tid.

Pension för företagare
Pension för egenföretagare

Har du råd att bli sjuk?

Det går inte att driva företag från sjuksängen. Med en vårdförsäkring får du alltid en snabb tillgång till sjukvård och behandling så länge du behöver.

Grupp- och trygghetsförsäkringar

Se till att företagets anställda och deras anhöriga har ekonomisk trygghet om det oväntade skulle inträffa. Vi förmedlar grupp- och trygghetsförsäkringar för dina anställda.


En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Låt oss hjälpa dig komma vidare

Boka tid för rådgivning på ditt lokala bankkontor så hjälper vi dig se över dina behov. För oss är det självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Bara då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd.