Ansökningsblanketter för Business Card

Behöver du ändra betalsätt, betaltid, lägga till nya kortinnehavare eller ändra kortlimiter? Då hittar du alla blanketter här.
-

När du behöver ändra eller lägga till

Det finns olika varianter av företagskortet Business Card. Om kortinnehavaren ska ha ett personligt betalningsansvar kallas kortet Visa Expenses. Vill du ha erbjudanden som passar skog och lantbruk finns ett specifikt kort för det.

Behöver du ändra betalsätt, betaltid, lägga till nya kortinnehavare eller ändra kortlimiter? Beroende på vilken slags kort du vill ha eller redan har behöver du fylla i olika blanketter. Skriv ut den ifyllda ansökan, underteckna och skicka eller lämna den till ditt lokala bankkontor.

Ansökningsblanketter

Företaget har betalningsansvar

Har du redan ett huvudavtal för Business Card, använd tilläggsansökan för att lägga till ytterligare kort. Är du ny kund, fyll i huvudavtalet och för fler än två kort fyll även i tilläggsansökan. 

Huvudavtal (pdf) Öppnas i nytt fönster
Tilläggsansökan (pdf) Öppnas i nytt fönster

Kortinnehavaren har betalningsansvar

Om företaget redan har ett huvudavtal om Business Card kan du ansöka om kort med personligt betalningsansvar (Visa Expenses). Då fyller du i ansökan om personligt betalningsansvar.

Ansökan personligt betalningsansvar (pdf) Öppnas i nytt fönster


Dags att skaffa ett företagskort?

Handelsbanken.se

Ett företagskort kan förenkla din vardag och göra det lättare att hantera utlägg i arbetet. Hur du kan förenkla din vardag beror dock på många saker. Varje företag har sina specifika behov. För att du ska få den hjälp du behöver, boka ett möte med en rådgivare på ditt lokala bankkontor.