1. Företag
  2. /
  3. Konton och betalningar
  4. /
  5. Företagskort

Företagskort

Ett betalkort med samlad månadsfaktura eller ett debetkort som dras från kontot direkt. Vilket företagskort passar ditt företag?
två kollegor en kvinna och en man samtalar på en perrong vid ett tåg

Kort för alla tillfällen

Att samla alla utlägg på ett kort är både enkelt och smidigt. Med ett Business Card får du alla köp samlade på en faktura. Med ett Business Debit dras köpen istället direkt från företagets konto. Vilket kort som passar dig och ditt företag beror på företagets behov.

business card

Business Card

Business Card är ett betalkort för alla typer av inköp i tjänsten. Dina utgifter samlas på en och samma faktura. Du och företaget får god översikt och kontroll på utgifterna. Kreditnivån anpassas efter företagets behov. Välj om betalningsansvar ska läggas på kortinnehavaren eller företaget. Med ett Business Card följer en rad förmåner och en utökad reseförsäkring. Kortet går att få med företagsunik design.

Ett Business Card med tio dagars betaltid ingår i Företagspaketet och Egen firma.

business debit card 900

Business Debit

Business Debit är ett debetkort. Det innebär att alla köp och kontantuttag dras direkt från företagets Affärskonto när kortet används.

Med Business Debit följer reseförsäkring och förmåner.


Spärra kort

Ring oss för att spärra ditt företagskort.

Inom Sverige: 020-41 12 12
Från utlandet: +46 8 411 21 22

en person som pratar i headset

Personlig service – dygnet runt, året om

Utbildade rådgivare på Handelsbanken Direkt hjälper dig med dina kortärenden. För att få hjälp behöver du ha din fyrsiffriga telefonkod – samma kod som du använder i appen. Du skaffar en ny kod i internetbanken eller via ditt bankkontor.