Tilläggstjänster för dig som är fondkund

Som kund hos oss har du tillgång till ett stort urval av tjänster som hjälper dig i ditt fondsparande
 - Handelsbanken.se

Tjänster du får tillgång till som fondkund hos oss

Som fondkund betalar du en förvaltningsavgift. Handelsbanken får en så kallad distributionsersättning från fondbolagen för att distribuera deras fonder till våra kunder. Denna ersättning är en del av förvaltningsavgiften och ger dig tillgång till ett stort urval tilläggstjänster. Dessa omfattar allt från guider i våra digitala tjänster till personlig rådgivning. Du kan lägga fondordrar dygnet runt i appen, i internetbanken eller via Personlig service. Du har tillgång till marknadsinformation i våra digitala tjänster samtidigt som du kan ta del av nyhetsbrev och få nyheter via EFN Ekonomikanalen Öppnas i nytt fönster.

Nedan ser du exempel på tjänster du får tillgång till

Tjänst Vad det innebär
Personlig rådgivning

Som kund hos oss har du tillgång till personlig och kvalificerad rådgivning på alla bankkontor i vårt rikstäckande kontorsnät och på telefon via 0771-77 88 99. Vare sig du kommer in för en enstaka eller för återkommande rådgivning eller vill följa upp dina fondaffärer dokumenteras och sammanställs dessa för att du som kund ska få en tydlig överblick.

Rådgivning på kontor

Fondutbud

Du får tillgång till ett brett utbud av fonder från flera fondbolag. Vi erbjuder flera olika inriktningar och risknivåer. Du kan också flytta in alla dina fonder till oss och på så sätt få överblick och en samlad rapportering av hela ditt fondinnehav.

Vårt fondutbud

Marknadsinformation för fondsparare

Som fondkund hos oss får du också tillgång till hjälpmedel och innehåll som publikationer, analyser och aktuell marknadsinformation samt fondkurser. 

Kurslistor och marknadsinformation

EFN Ekonomikanalen

EFN bjuder på ett brett utbud av ekonomi- och nyhetsprogram som kan hjälpa dig att fatta investeringsbeslut. Du kan ta del av EFN både i mobilen och i datorn.

EFN Ekonomikanalen

Guider till sparande

Få hjälp till beslut om ditt sparande och din pension i våra guider och i vår Fondskola. I mobilen har du dessutom tillgång till vår Sparguide.

Fondskolan

Om risk: Historisk utveckling är ingen garanti för framtiden. Fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar du satt in. En fond med risknivå 5-7 enligt fondens faktablad, kan variera kraftigt i värde till följd av fondens sammansättning och förvaltningsmetodik. Informationsbroschyr, fondbestämmelser och faktablad finns under respektive fond i kurslistan på handelsbanken.se/fonder.  Sammanfattning av investerares rättigheter

Läs också

Kvinna utomhus håller i sin telefon och ler

Hur mycket bör jag spara? 

Ta hjälp av några enkla tumregler för att planera och komma igång med ditt sparande.

Visa tipsen