- Handelsbanken.se - Handelsbanken.se

Följ med på en spännande resa mot framtidens bank

Var med och utveckla morgondagens banklösningar − tillsammans är vi fler än 2 000 personer som jobbar med tech, data och innovation. Vill du bli en av oss?

Tech och affär − nära tillsammans

Tillsammans utvecklar vi tjänster som används av miljoner människor dagligen och som stöttar samhällsutveckligen. Här är du med på en spännande resa. För dig personligen och för banken i stort. Förutom att vi är en av Sveriges största banker är vi också en av landets största arbetsgivare inom tech, data och innovation − med över 2 000 medarbetare som jobbar nära affären för att utveckla bankens system.

Vill du bli en av oss?

Tillsammans utvecklar vi samhällsviktiga funktioner inom bank och finans som används av miljoner människor dagligen. 

Hur arbetar vi?

- Handelsbanken.se

Tech

Vi utvecklar morgondagens banktjänster, bland annat genom ett insiktsdrivet arbete där vi ständigt testar nytt och itererar. Det vi gör, gör vi: bra, rätt, robust och tillgängligt.

APP_child and youth services  - Handelsbanken.se

Data

Vi tror på öppenhet − det ska vara lätt att läsa och använda vår data, på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Med vår långa historik och data skapar vi affärsvärde i en snabbrörlig värld.

Få koll på hur ditt företag mår- Handelsbanken.se

Innovation

Det viktigaste är att ge våra anställda tilltro och mandat − för att kunna arbeta hypotesdrivet och våga utmana. Genom löpande innovation skapar vi värde både för kunden och affären.

Följ med på en spännande resa

Att jobba hos oss med tech, data och innovation

Vi söker dig som vill jobba med tech, data och innovation på en av Sveriges största banker. Hos oss kan du jobba med allt från utveckling, innovation och design till underhåll och systemförvaltning. Vi erbjuder flexibilitet och mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd.

Det mesta av vår IT-infrastruktur utvecklas och förvaltas inhouse. På så vis håller vi ihop hela kedjan från idé till utveckling och produktionssättning. Bland rollerna hittar du bland annat Javautvecklare, DevOps Engineer, Salesforce Tech Lead, Cloud Engineer och andra specialistroller.

Tillsammans utvecklar vi Handelsbanken − vill du bli en av oss?

Vi söker dig som:

  • vill vara med och utveckla framtidens bank
  • vill göra verklighet av idéer, tankar och visioner
  • tar egna initiativ och söker innovativa lösningar

Förmåner för dig som jobbar hos oss

Flexibilitet

Möjlighet att jobba hemifrån i samråd med chef och team.

Förmånlig ränta

Vi erbjuder alla anställda förmånlig ränta på bolån.

Generöst friskvårdsbidrag

4 800 kronor att använda per år för hälsa och friskvård.

Hållbart arbetsliv inom Handelsbanken

Gemenskap och arbetskultur

Gemenskap är en del av vår företagskultur. För dig som är intresserad av idrott eller kultur finns till exempel Handelsbankens egen idrotts- och fritidsförening och konstförening. Läs om våra värderingar, företagskultur och förmåner för dig som anställd.
- Handelsbanken.se
- Handelsbanken.se

Oändliga utvecklingsmöjligheter

Idén om hur vi ska driva banken bygger på tilltro och respekt för individen. För våra medarbetare innebär det ett stort förtroende med goda utvecklingsmöjligheter – i olika roller, inom olika enheter och affärsområden och i flera länder. Läs mer om vilka karriärmöjligheter vi erbjuder inom Handelsbanken.

Jämställdhet, mångfald och inkludering

Vi strävar efter att spegla mångfalden i de samhällen där vi verkar samt att uppnå och bibehålla en jämn könsfördelning i alla delar av banken. Ett av initiativen för att inspirera kvinnor inom tech, data och innovation är partnerskapen med Women In Tech och DataTjej. Nätverken verkar för kunskapsspridning och inkludering inom området. 
- Handelsbanken.se

Frågor och svar


Kontakta oss

Pratbubblor

Har du frågor kring hur det är att jobba inom tech, data och innovation inom Handelsbanken? Mejla oss gärna.

Träffa oss på mässor

Vi deltar på flera mässor på universitet och högskolor där du kan träffa oss. Här hittar du mer information om kommande mässor.