1. Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi har en stark tro på individen och möjligheten att utvecklas

Vårt decentraliserade arbetssätt med tilltro och respekt för individen genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort ansvar och stora befogenheter att ta beslut i alla typer av frågor. Detta arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. 

Hos oss är alla viktiga. Jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och ska vara en självklar del av det dagliga arbetet. Våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.  


Jobba i Sverige

Handelsbanken som arbetsgivare

Vi är en decentraliserad organisation. Som anställd hos oss har du stort eget ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Läs om vår företagskultur och våra värderingar, om hur vi arbetar med jämställdhet, mångfald, hälsa och arbetsmiljö.

Vad vill du jobba med?

Vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter – i olika roller, inom olika affärsområden och i flera länder. Läs mer om dina möjligheter inom Handelsbanken och var i organisationen du kan hitta ditt jobb.

Registrera ditt CV

Registrera ditt CV i vår rekryteringsdatabas. Efter registreringen sparas dina uppgifter och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Du kan även få tips på tjänster som matchar just din profil.


Jobba utanför Sverige

Woman and man in a meeting

Utanför Sverige finns vi i Danmark, Finland, Nederländerna, Norge och Storbritannien, våra hemmamarknader. Vi har även verksamhet i andra länder som stödjer våra kunder med deras internationella affärer.

Hitta lediga jobb på LinkedIn