1. Om oss
  2. /
  3. Jobba hos oss
  4. /
  5. Student

Student

Utvecklas med oss redan under din studietid
En kille och tjej sitte och pluggar vid laptop

Vi tror på dig som student och vill växa tillsammans med dig

Handelsbanken kan erbjuda dig som är i början av ditt yrkesliv möjligheter att utvecklas inom olika delar av banken och inom olika yrkesroller i Sverige och på våra övriga hemmamarknader. 

Vår idé om hur vi ska driva bank bygger på tilltro och respekt för varje enskild individ. Det innebär att du som medarbetare får stora möjligheter att påverka, vara delaktig i och vara med och utveckla vår verksamhet.

Redan under din studietid kan du bli en del av oss. Du som studerar på högskola eller universitet kan till exempel skriva ditt examensarbete hos oss. Det finns också möjlighet att jobba extra vid sidan av dina studier, både under terminerna och under längre perioder på sommaren. 

Gillar du att ta stort eget ansvar, ta egna beslut och drivs av att sätta kunden främst? Då kommer du att trivas hos oss.

Ikon för söka jobb

Kombinera studier med arbete

Som student kan du jobba extra under din studietid inom många delar av vår verksamhet. Vi ser varje student som en stor tillgång som kan bidra med många nya perspektiv, erfarenheter, idéer och inspiration.

-

Examensarbete och avhandling

Samarbete med högskolor och universitet har stor betydelse för nya infallsvinklar och kunskap. Det gynnar dig som student samtidigt som det utvecklar banken. Läs mer om hur du gör om du är intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss. 
two horisontal arrows one pointing to the right and one to the left

Program för studenter

Banken erbjuder ett antal program för dig som student. Programmen finns inom flera delar av vår verksamhet och vänder sig till studenter med olika utbildningsinriktningar, erfarenheter och bakgrunder.  
ikon kalender

Möt oss

Vi besöker varje termin universitet, högskolor och mässor runt om i Sverige där du som student har möjlighet att träffa oss. För information om vi kommer till ditt universitet eller högskola, kontakta oss gärna via student@handelsbanken.se.


Frågor och svar

Frequently Asked Questions

Här hittar du vanliga frågor vi får från studenter. Om du inte hittar svaret på just din fråga får du gärna kontakta oss så att vi kan hjälpa dig.

Tjej som leder sin cykel

Studenterbjudande 

Studenterbjudandet är avgiftsfritt för dig mellan 18 och 26 år med konto i Handelsbanken. Studenterbjudandet gäller det konto som CSN sätter in ditt studiemedel på.

Studenterbjudande