- Handelsbanken.se

Student eller nyexaminerad

Vi tror på dig och vill växa tillsammans med dig

-

Handelsbanken kan erbjuda dig som är i början av ditt yrkesliv möjligheter att utvecklas inom olika delar av banken och inom olika yrkesroller i Sverige och på våra övriga hemmamarknader. 

Gillar du att ta stort eget ansvar, ta egna beslut och drivs av att sätta kunden främst? Då kommer du att trivas hos oss.

Möjligheter för dig som student

Kombinera studier med jobb

Som student kan du jobba extra under din studietid inom många delar av vår verksamhet. Vi ser varje student som en stor tillgång som kan bidra med många nya perspektiv, erfarenheter, idéer och inspiration.

Examensarbete och praktik

Vårt samarbete med för oss relevanta skolor och utbildningar gynnar både dig som student samtidigt som det utvecklar banken. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss. 

Program för studenter

Banken erbjuder ett antal program för dig som student. Programmen finns inom flera delar av vår verksamhet och vänder sig till studenter med olika utbildningsinriktningar, erfarenheter och bakgrunder.  

Frågor och svar

Våra medarbetare berättar

”I banken får jag möjlighet till ständigt lärande”

Sara jobbar som agil produktägare och fick en första kontakt med Handelsbanken under en arbetsmarknadsmässa.

”Vår företagskultur präglas av ett öppet klimat där alla får komma till tals”

Hör Rasmus, företagsrådgivare på bankkontoret i Kungälv, berätta om hur häftigt det är att få följa hans kunder på deras resa och hur han upplever bankens företagskultur.

”Samarbete är det som står mig närmast till hands”

William började på Handelsbanken efter sin utbildning och jobbar idag som kvantitativ analytiker. Hör honom berätta om hur han ser på samarbete och flexibiliteten i Handelsbankens arbetssätt.

Läs också

 - Handelsbanken.se

Studenterbjudande 

Studenterbjudandet är avgiftsfritt för dig mellan 18 och 26 år med konto i Handelsbanken. Studenterbjudandet gäller det konto som CSN sätter in ditt studiemedel på.

Studenterbjudande