Placeringsformer

Konto, fonder, aktier eller andra värdepapper? Välj den placeringsform som passar ditt företag bäst.

Konton

Flytta över företagets överskott till ett konto med möjlighet till bättre ränta. Välj det konto som passar företagets behov. Om ni regelbundet har överskott kan du lägga upp en automatisk överföring till företagets placeringskonto.

Fonder

Öka möjligheten att företagets överskott växer till sig genom att placera pengarna i fonder. Du kan sälja företagets fondandelar när som helst och har pengarna på kontot inom en till två dagar.

Värdepapper

Om företaget är intresserade av placeringar kan du handla direkt med olika instrument på aktie-, ränte-, valuta- och råvarumarknaden. Du öppnar en depå till företaget med hjälp av ditt bankkontor.


Vi finns nära dig – boka rådgivning

Har du svårt att komma igång med att placera företagets pengar? Att avsätta tid för att se över placeringarna kan vara en värdefull investering. Vi finns där du är och hjälper gärna till att hitta en lösning så att du kan nå dit du vill med företagets placeringar.

Kontakta din rådgivare på telefon eller mejl. Har du behov av ett längre möte kan vi ordna ett onlinemöte via Skype. Du hittar kontaktuppgifter på ditt bankkontors webbsida eller i företagsappen.

ikon rådgivare