1. Företag
  2. /
  3. Kund hos oss
  4. /
  5. Våra företagspaket
  6. /
  7. Företagspaketet

Företagspaketet

Med Företagspaketet får du de bastjänster ditt företag behöver.
two collegues man and a woman at work

Ett företagspaket som innehåller det mesta

I Företagspaketet har vi samlat de bastjänster som utgör grunden för ett företag. De flesta företagskunder klarar sig länge med Företagspaketet, men för de som har andra behov finns det en mängd tjänster att lägga till. 

Paketet passar främst aktie-, handels- och kommanditbolag. Men det passar även enskilda näringsidkare som har utökat behov, har anställda eller som använder sig av ombud.

Service dygnet runt

Med Företagspaketet kan du göra bankärenden på egen hand via internet och telefon. Dygnet runt, året om.

Du får även en personlig bankkontakt som du når via telefon, e-post och personliga möten.

Tjänster som ingår

Pris

Företagspaketet kostar för närvarande 1250 kr per år. Avgifter för transaktioner tillkommer och faktureras separat (se prislista).


Award

Årets småföretagsbank 2020

För nionde året i rad är Handelsbanken Sveriges småföretagsbank. Handelsbankens decentraliserade affärsmodell med djup lokal förankring och omfattande kontorsnät premieras även i år av bankens kunder. De mindre företagen i synnerhet uppskattar det personliga bemötandet.

”Att Handelsbanken behåller kundernas förtroende också i ett ansträngt läge, visar att bankens affärsmodell med lokal närvaro och en nära relation till sina kunder fungerar. Kunderna uppskattar helt enkelt att banken känner dem och deras behov”, säger Kristian Sundberg, VD för Eastbrook.

Finansbarometern är en av Sveriges största oberoende marknadsundersökningar med inriktning på hur företag ser på sin relation med bankerna. Undersökningen baseras på företag och organisationer med färre än 20 anställda. Undersökningen har besvarades av cirka 1 300 företag.


En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Kom igång med ett företagspaket

Vill du bli företagskund hos oss och börja med ett företagspaket? 

Boka tid för rådgivning på ditt lokala bankkontor så hjälper vi dig komma igång. För oss är det självklart att sätta oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Bara då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd.

Kvinna pratar med inlevelse till man

Enklare hantering av ekonomin

Få hjälp med exempelvis bokföring, löneadministration och fakturering – direkt i internetbanken eller mobilappen. Affärstjänster erbjuds i samarbete med Fortnox.

Affärstjänster