Tillverkningsföretag

För dig som driver ett tillverkande företag har vi finansiella tjänster som passar just ditt företag. Med rätt lösningar på plats kan du fokusera på produktionen.

Banktjänster för det tillverkande företaget

Oavsett vad företaget producerar finns det alltid möjlighet att förbättra vissa moment. Det gäller även för ekonomirutinerna. Här är våra utvalda banktjänster för din bransch som kan göra det enklare för dig att fokusera på själva produktionen.

Ikon med hand som håller i värdepapper

Dags att investera 

Dags för ny utrustning? Aktuellt med finansiering? Vi erbjuder olika finansieringsformer för företaget. Jämför och se vad som passar ditt företag bäst.

glödlampa

Effektiva rutiner

Tid är också pengar. Med mindre administration får du mer tid över till annat. Med våra betalningstjänster kan du sköta ekonomin både snabbare och enklare.

en hand med ett löv ovanför

Hantera din råvarurisk

Om du har råvaror som förädlas och säljs vidare kan det vara aktuellt att se över företagets råvarurisker. Vi hjälper dig att hitta rätt former.


Andra tjänster som kan passa tillverkningsföretaget

a workdesk with a laptop and papers on it

När du fakturerar

Vid fakturering står du för risken att inte få betalt i tid. Med bra rutiner hanterar du effektivt dina kunder före, under och efter uppdraget.

a woman and a man meeting and shaking hands

Gränsöverskridande affärer

Handlar ditt företag med utlandet eller har ni verksamhet utomlands? Här har vi samlat information som rör utlandsaffärer.

a woman walking in the rain with an umbrella in her hand

Värdefulla medarbetare

Ta hand om företagets viktigaste resurs – dina anställda. Vi har tjänster som till exempel vård snabbt vid sjukdom och flexibla pensionslösningar.


Boka tid för rådgivning

Även om vi ser likheter mellan företag i samma bransch ser vi också att ditt företag är unikt. Därför är det personliga mötet så värdefullt. Tillsammans med dig får vi den bästa bilden av ditt företags behov. Och därmed, de bästa lösningarna.

Kontakta ditt lokala bankkontor och boka in en tid för rådgivning.