Betallösningar

Vare sig du letar efter ett komplett paket eller enstaka betalsätt så kan vi hjälpa dig att hitta rätt betallösning för där du möter dina kunder.
Hand of a woman holding a credit card.

Sälj mer till fler med rätt betallösning

Vi vet att kunder föredrar att betala på olika sätt. Erbjud dina kunder de betalsätt som passar dem när de ska handla hos dig. Genom att erbjuda flera alternativ ökar chanserna att sälja mer. 

Här hittar du betallösningar för ditt företag, oavsett om du säljer på nätet, i fysisk butik eller på fältet. Vissa av tjänsterna erbjuds av Ecster, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

en mobil med swish

Swish för företag  – ett enkelt sätt att ta betalt

Med Swish kan du ta betalt när som helst, var som helst. Allt kunden behöver för att kunna betala är sin mobil och Swish-appen. Dina kunder skickar pengar till företagets Swish-nummer och pengarna kommer direkt in på företagskontot. 

Kortbetalning – det vanligaste sättet att betala

Att kunna betala med kort är idag självklart för de flesta kunder. För dig innebär det att du kan ta emot de flesta korten och även ta betalt i olika valutor. Pengarna sätts löpande in på ditt företagskonto.

Direktbetalning – låt kunden betala direkt från sitt bankkonto

Med direktbetalning som betalsätt i din webbshop betalar kunden direkt från ett konto i sin internetbank. Betalningen dras från kundens konto och du får betalt direkt. 

Ecster Pay – checkout med flera betalsätt

E-handelskassan Ecster Pay smälter in i din webbshop och de mest efterfrågade betalsätten kort, faktura, delbetalning och Swish ingår. 

Ecster Pay Link är en betallänk som gör betalningen lätt för kunden, oavsett om det sker på distans, i butik eller online.

faktura

Faktura – kunden betalar när varorna levererats

Många kunder föredrar att betala via faktura. Med Ecsters faktura som betalsätt erbjuder du ett bra komplement till kortbetalning. Dessutom slipper du tänka på kreditrisk och påminnelser. 

tre fakturor

Delbetalning – låt kunden betala i egen takt

När prislappen är stor kan det vara skönt för kunden att dela upp betalningen av köpet i mindre delar. Delbetalning från Ecster går att integrera både i fysisk butik och webbshop. 


Nyfiken på betallösningarna?

Vi finns nära dig och hjälper gärna till att hitta betallösningar som passar dig och ditt företag. Boka ett möte med oss på ditt lokala bankkontor.
Mor och son pratar med rådgivare på bankkontoret