Betallösningar

Vare sig du letar efter ett komplett paket eller enstaka betalsätt så kan vi hjälpa dig att hitta rätt betallösning för där du möter dina kunder.
Hand of a woman holding a credit card.

Sälj mer till fler med rätt betallösning

Vi vet att kunder föredrar att betala på olika sätt. Erbjud dina kunder de betalsätt som passar dem när de ska handla hos dig. Genom att erbjuda flera alternativ ökar chanserna att sälja mer. 

Här hittar du betallösningar för ditt företag, oavsett om du säljer på nätet, i fysisk butik eller på fältet. Vissa av tjänsterna erbjuds av Ecster, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

en mobil med swish

Swish för företag  – ett enkelt sätt att ta betalt

Med Swish kan du ta betalt när som helst, var som helst. Allt kunden behöver för att kunna betala är sin mobil och Swish-appen. Dina kunder skickar pengar till företagets Swish-nummer och pengarna kommer direkt in på företagskontot. 

Kortbetalning – det vanligaste sättet att betala

Att kunna betala med kort är idag självklart för de flesta kunder. För dig innebär det att du kan ta emot de flesta korten och även ta betalt i olika valutor. Vår samarbetspartner Worldline erbjuder paketerade lösningar för kortbetalningar i butik och e-handel.

faktura

Faktura eller delbetalning

Många kunder föredrar att betala via faktura eller via delbetalning. Med Ecsters produkter kan du erbjuda andra betalsätt som ett komplement till kortbetalning. Som till exempel när kunderna vill dela upp betalningen av köpet i mindre delar. 

Kontakta Ecster på 08-701 79 10 så får du hjälp att komma igång. Vill du veta mer om Ecster kan du läsa mer på Ecsters webbplats.