Valutahandel

För dig som skickar och tar emot betalningar till eller från utlandet ofta kan det löna sig att växla valutan själv.

Handla och säkra valutor med MarketOn-Line

Handla när det passar dig

Har ditt företag återkommande behov av att köpa och sälja valutor via spot, forward och/eller swap? MarketOnLine är en del av bankens cash management utbud som gör det möjligt för dig och ditt företag att handla och säkra valutor. Du får även kursinformation på ett stort antal uppdaterade valutor.

Säkra valutor

Rörelserna i en valuta kan göra att kostnaden för en betalning till utlandet ökar eller att betalningen från utlandet ger dig mindre betalt än du tänkt. Genom att säkra dina betalningar undviker du valutarisken som utlandsaffären innebär. Med MarketOn-Line kan du växla och säkra dina betalningar när det passar dig.

Läs mer om hantera risker

Öppettider och tillgänglighet

Tjänsten är tillgänglig för handel helgfria vardagar mellan 07:30 och 23:00 CET.

Bra att veta

  • Över 20 valutor tillgängliga för handel.
  • Kostnadseffektivt och tidsbesparande.
  • Tydlig överblick över gjorda affärer.
  • Ett flexibelt och användarvänligt system.

Hantera bekräftelser med ConfirmationsOn-Line

ConfirmationsOn-Line ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt ta emot och godkänna eller matcha företagets affärsbekräftelser via Internet Företag eller som fristående tjänst. När företaget ansluter sig till ConfirmationsOn-Line upphör utskick av pappersbekräftelser automatiskt. 

Du kan hantera bekräftelser för:

  • spot
  • terminer och swappar
  • ränteplaceringar 
  • korta krediter 
Oavsett om affärerna är gjorda via telefon, MarketOn-Line, per automatik via ditt affärssystem eller annan elektronisk plattform, kan dessa hanteras via ConfirmationsOn-Line. På så vis får du en snabbare och säkrare hantering av bekräftelser.

Du kan även välja att matcha bekräftelserna genom att skicka in en fil till bankens system. Du får återrapportering av matchningsstatus i din inkorg eller ConfirmationsOn-Line Matchning. Tjänsten är tillgänglig alla dagar mellan 02:00 och 23:00.

Vill du veta mer om hur du kommer igång?

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Hos oss får du tillgång till vår lokala kunskap globalt. Samtidigt drar du nytta av att använda en bank för alla dina affärer. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag driva verksamhet utomlands.

Kontakta ditt lokala bankkontor för mer information.