1. Privat
  2. /
  3. Spara
  4. /
  5. Private Banking
  6. /
  7. Private Banking-tjänster

Private Banking-tjänster

Vi erbjuder en helhetslösning för dig och din förmögenhet.
Par som står och tittar i en läsplatta

Dina behov är startpunkten

Tillsammans gör vi en noggrann kartläggning av din totala ekonomi. Vi ser över frågeställningar runt din familjesituation och livsstil som är av värde och betydelse för dig och din ekonomi. Dina behov, framtidsplaner och personliga önskemål är vägledande. Oavsett hur dina framtidsplaner ser ut anpassar vi förvaltningen av din förmögenhet efter dina drömmar och mål.

Vårt erbjudande

Kvinna samtalar med man

Din förmögenhet

Ett eget Private Banking team
Hos oss får du tillgång till ett nätverk av specialister inom en rad olika områden. Din kontaktperson på ditt lokala bankkontor och din Private Banking-rådgivare skapar tillsammans med andra specialister ditt unika team. Allt efter dina unika önskemål och behov. Ditt team finns alltid redo för att svara på dina frågor och diskutera nya tankar och idéer. 

Finansiell plan med årlig uppföljning
Vi gör en kartläggning av din nuvarande ekonomiska situation och ger råd kopplade till dina önskemål och framtidsplaner. Allt sammanställs i en finansiell plan som vi följer upp årligen tillsammans med dig.
Man sitter och jobbar med sin dator

Enklare liv

Mobilappen och internetbanken 
Med våra digitala banktjänster sköter du din ekonomi och utför dina ärenden när det passar dig.

Platinumkort
Ett kreditkort med en omfattande reseförsäkring, Concierge Service, bonus och fri tillgång till VIP-lounger världen över.

Depå
Kombinera sparande i fonder och andra värdepapper utan årsavgift.


Utbildning för nästa generation 
Kursen syftar till att barn och barnbarn ska få stöd och kunskaper för att kunna ta över och hantera en större förmögenhet.

Kvinna håller i en broschyr

Bara för dig

Löpande inbjudningar till kundevents
Evenemang kring aktuella och intressanta teman, exklusivt för bankens Private-Banking kunder.

Tillvalstjänster
Du får tillgång till diskretionär och rådgivande förvaltning samt mäkleritjänsten Aktiv Placering.

Tre timmars rådgivning per år
Rådgivning hos bankens specialister exempelvis jurist, försäkringsspecialist eller expert inom skog och lantbruk.

Publikationer
Du får möjlighet att prenumerera på våra nyhetsbrev, analyser och vårt exklusiva magasin Conversations.

Kapitalförvaltning

Som Private Banking-kund får du en heltäckande och personlig strategi för förvaltningen av ditt placerbara kapital. Du kan exempelvis välja att placera ditt kapital i Multi Asset fonder, Diskretionär förvaltning, Rådgivande förvaltning och Aktiv Placering. Vad som passar bäst för dig kommer du och ditt team gemensamt fram till när ni ses. 

Handshake

Vi erbjuder också

Skog och lantbruk

Vi har experter inom så väl skogs- som lantbruksfrågor över hela landet. Vårt nätverk ger oss unika möjligheter att bevaka dina intresseområden oavsett om det gäller generationsskifte eller att investera i skog och mark.

Pension och trygghet

Våra specialister ger dig en helhetsbild av dina olika pensionslösningar, oavsett om du är privatperson eller driver företag.

Bundna tillgångar

Om din förmögenhet är låst i fastigheter, skog eller andra tillgångar så kan vi hjälpa dig att få loss kapital så att du kan förverkliga det du vill göra.

Stiftelser

Vill du öronmärka tillgångar eller avkastningen för ett ändamål du brinner för? Vi kan hjälpa dig med expertis för att bilda och förvalta en stiftelse. Du kan även låta oss sköta hela den löpande bokföringen.

Investeringar och nya idéer

Vill du göra nya investeringar och behöver en professionell bankkontakt? Utifrån ditt kunnande och dina kontakter kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar.

Flytt utomlands

Vi hjälper dig att se över vad som gäller i det nya landet vad gäller bland annat: bostad, finansiering, pension och trygghetslösningar, familjerätt och skatter samt när du vill flytta tillbaka till Sverige