Private Banking − vårt erbjudande

Välkommen att boka in ett personligt samtal
Handelsbanken.se

Private Banking − för dig som gärna investerar i relationer

Det mest värdefulla är personlig kontakt. Så resonerar vi och hoppas att du instämmer. Vår Private Banking bygger på långsiktighet och individuellt engagemang. Ett skräddarsytt team med en egen Private Banker står redo att möta dina behov, vare sig det gäller vanliga banktjänster, familjejuridik eller förmögenhetsplanering. Tillsammans med oss blir din ekonomi en högst personlig investering i ömsesidigt förtroende. Välkommen att boka ett personligt samtal.

För hela din ekonomi

Din förmögenhet

Ditt Private Banking team
Hos oss får du tillgång till ett nätverk av specialister inom en rad olika områden. Din kontaktperson på bankkontoret och din Private Banker bildar tillsammans med andra specialister ditt eget team. 

Rådgivning med äkta engagemang
Allt görs efter dina önskemål och behov. Ditt team finns alltid redo för att svara på dina frågor och diskutera tankar och idéer. 

Allt kretsar kring dig
Vi gör en kartläggning av din nuvarande ekonomiska situation och ger råd utifrån dina önskemål och framtidsplaner. Vi följer upp på det sätt som passar dig.  

Enklare liv

Appen och internetbanken 
Med våra digitala banktjänster sköter du din ekonomi och utför dina ärenden när det passar dig.

Platinumkort
Ett kreditkort med en omfattande reseförsäkring, Concierge Service, bonus, Fast Track och fri tillgång till VIP-lounger världen över.

Depå
Kombinera sparande i fonder och andra värdepapper utan årsavgift.


Utbildning för nästa generation 
Kursen syftar till att barn och barnbarn ska få stöd och kunskaper för att kunna ta över och hantera en större förmögenhet.

Bara för dig

Intressanta events
Du blir inbjuden till olika exklusiva evenemang med aktuella och intressanta teman. 

Kapitalförvaltning 

Få en heltäckande och personlig strategi för ditt placerbara kapital.

Expertråd för dig
Rådgivning hos bankens specialister exempelvis jurist, försäkringsspecialist eller expert inom skog och lantbruk.

Alltid koll på senaste nytt
Prenumerera på våra nyhetsbrev och analyser.
Handshake

Private Banking med extra allt

Skog och lantbruk

Vi har experter över hela landet inom . Vårt nätverk ger oss unika möjligheter att bevaka dina intresseområden oavsett om det gäller generationsskifte eller att investera i skog och mark.

Foundations

Hos Handelsbanken Stiftelseförvaltning har vi samlat specialister inom kapitalförvaltning, juridik, skatt, redovisning och administration. Vi kan hjälpa till att både bilda och förvalta stiftelser.

Flytta utomlands

Vi hjälper dig att se över vad som gäller i det nya landet. Allt om bostad, finansiering, pension- trygghetslösningar och familjerätt. Samt vad som gäller om du vill flytta tillbaka till Sverige. 

Pension och trygghet

Våra specialister ger dig en helhetsbild av dina olika pensionslösningar, oavsett om du är privatperson eller driver företag. 

Nya investeringar

Vill du göra nya investeringar och behöver en professionell bankkontakt? Utifrån ditt kunnande och dina kontakter kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar.

Prata finansiering

Om din förmögenhet är låst i fastigheter, skog eller andra tillgångar och du har drömmar du vill förverkliga. Tveka inte att prata finansiering med oss.  

Våra investeringstjänster

Som kund hos oss på Private Banking får du en heltäckande och individuell strategi för förvaltningen av ditt placerbara kapital. Vilken tjänst som passar bäst för dig kommer vi gemensamt fram till. Antingen du vill överlåta förvaltningen åt oss eller fatta dina egna beslut.

Portföljförvaltning

Tjänsten passar dig som vill vara med och forma riktlinjerna för placeringarna, för att därefter överlåta den löpande förvaltningen till oss. I ett så kallat diskretionärt uppdrag ger du oss mandat att förvalta kapitalet utifrån de ramar vi kommit överens om.

Investment Service

Tjänsten passar dig som är bekväm med att ta egna beslut kring dina investeringar men som värdesätter att ha tillgång till en personlig bankkontakt att diskutera och bolla med. 

Följ ditt innehav och dina portföljer

Som Private Banking-kund hos oss har du alltid nära till senaste informationen. Logga in i internetbanken eller appen och följ och analysera ditt innehav. Du får tillgång till

  • Portföljredovisning
  • Innehavsanalys
  • Hållbarhetsanalys 
Längd: 3 min 26 sekunder