Aktier

Aktier kan ge god avkastning men kan också vara en riskfylld placering.

Handla med aktier

Hos oss kan du köpa och sälja svenska och nordiska aktier i mobilappen och på internetbanken. Du kan även handla med amerikanska, franska, nederländska och tyska aktier digitalt till fördelaktiga priser.

För att kunna handla med aktier behöver du en depå, det vill säga ett Investeringssparkonto eller ett depåkonto. Du kan även ha ett depåkonto i en kapitalförsäkring, Kapitalspar Depå, minsta startbelopp är 50 000 kronor.

Prislista handla värdepapper

Prislista aktier och värdepapper digitalt

Lär dig mer om aktier och aktiehandel

I Aktieskolan lär du dig grunderna om aktier och hur du handlar med aktier. Du kan också kolla dina kunskaper genom att svara på ett antal frågor om aktier.


Följ marknaderna och ta del av våra analyser

Köpa, sälja, öka eller minska?

När du har depå och är inloggad hittar du våra analytikers köp- och säljrekommendationer för aktier.

För de flesta kapitalskyddade placeringar kan du se aktuellt värde. Om värdet är högre än det du betalade kan du själv avgöra om det är läge att vinstsäkra genom att sälja.

Våra rekommendationer är generella och inte tänkta som en personlig rekommendation till dig. För ett bra placeringsbeslut bör du utgå från din egen erfarenhet och prata med en rådgivare om vad som är lämpligt för just dig.

Dagsfärska analyser och börsnyheter i mobilappen

Våra experter följer utvecklingen på aktie- och räntemarknaden. 

Om du har en depå, till exempel ett Investeringssparkonto, och loggar in på internetbanken eller mobilappen får du tillgång till börskurser i realtid, nyheter från Nyhetsbyrån Direkt samt dagsfärska analyser och kommentarer.

Tidningen Fokus Placeringar

Fokus Placeringar

För dig som vill vara aktiv i ditt sparande och få tips och inspiration.

Prenumerera på Fokus Placeringar