Vårdförsäkring − vård utan väntetid

Med vår vårdförsäkring får du och familjen alltid sjukvård i tid.
 - Handelsbanken.se

Med en vårdförsäkring får du vård utan väntetid

Med vår vårdförsäkring kan du känna dig lugn med att du eller ditt barn får vård och behandling så länge ni behöver.

Nätverk av specialister

För att boka tid ringer du våra legitimerade sjuksköterskor på Helpline. De ger dig tips och råd och bokar in dig hos någon av våra specialister. Vi erbjuder alla typer av medicinsk och kirurgisk behandling. Både i Sverige och runt om i Europa.

Fördelar

  • Vård utan väntetid.
  • Behandling så länge du behöver.
  • Specialistvård.
en ambulans

Teckna vårdförsäkring

Kontakta ditt kontor för att teckna vårdförsäkring

För att teckna en vårdförsäkring kontaktar du ditt kontor så hjälper vi dig utforma försäkringen efter dina behov. Du bestämmer vilken nivå som passar dig och din familj bäst. När du tecknar en vårdförsäkring får du fylla i en hälsoförklaring. Om du har några sjukdomar eller andra besvär kan det begränsa innehållet i försäkringen.

Utforma vårdförsäkringen efter dina behov

Vår vårdförsäkring finns i två nivåer, Plus och Topp. Topp är vår mest omfattande försäkring. Du kan också teckna försäkringen med eller utan remiss. Väljer du med remiss måste behandlande läkare inom primärvården ha skrivit remiss för att du ska specialistvård.

Har du redan en vårdförsäkring och vill boka tid?

Behöver du vård får du alltid råd och hjälp via Helpline. Ring 0770-456 780 och prata med legitimerade sjuksköterskor, de hjälper dig att hitta rätt och boka läkarbesök.

Vårdförsäkring Barn

Handelsbanken

En försäkring för livet

Det skydd som barn får från samhället via kommunens försäkringar räcker inte alltid till. Försäkringarna gäller inte vid sjukdom och oftast bara den tid som barnet är på förskola och skola. Med vår vårdförsäkring kan du känna dig lugnare – ditt barn kommer att få rätt vård i rätt tid. 

Ditt barn kan också behålla samma försäkring hela livet.

Läs också

En barnfamilj är i sin trädgård på sommaren

Tryggare bolån för dig och familjen

Bolåneskydd består av Bolåneskydd Liv respektive Bolåneskydd Inkomst som kan hjälpa dig att betala bolånet om livet plötsligt förändras. Välj om du vill teckna båda försäkringarna eller bara en av dem.

Läs mer om bolåneskydd