1. Jobba hos oss
Three discussing collegues Three discussing collegues

Jobba hos oss

Vi har en stark tro på individen och möjligheten att utvecklas

Vårt decentraliserade arbetssätt med tilltro och respekt för individen genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort ansvar och stora befogenheter att ta beslut i alla typer av frågor. Detta arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. 

Hos oss är alla viktiga. Jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och ska vara en självklar del av det dagliga arbetet. Våra skilda bakgrunder och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till verksamheten med olika perspektiv.  


Handelsbanken tilldelas utmärkelsen Karriärföretag 2022

Sveriges bästa arbetsgivare handelsbanken.se

Karriärföretag

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för dig som är student och för dig som redan har jobbat i några år.

Motiveringen

"Handelsbanken är en etablerad arbetsgivare som fokuserar på jämställdhet, mångfald, hälsa och arbetsmiljö. Medarbetares trivsel är av stor vikt och detta bevisas genom engagemang i deras utveckling, både hos juniora samt seniora. Handelsbanken är den perfekta arbetsgivaren för dem som är i början av sin karriär och vill skaffa sig spetskompetens. Förutom att locka till sig Sveriges unga talanger arbetar Handelsbanken flitigt för att behålla befintliga medarbetare genom sin varma företagskultur och goda förmåner."


Jobba i Sverige

Handshake

Handelsbanken som arbetsgivare

Vi är en decentraliserad organisation. Som anställd hos oss har du stort eget ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Läs om vår företagskultur och våra värderingar, om hur vi arbetar med jämställdhet, mångfald, hälsa och arbetsmiljö.

Människor med jordglob

Vad vill du jobba med?

Vi erbjuder många utvecklingsmöjligheter – i olika roller, inom olika affärsområden och i flera länder. Läs mer om dina möjligheter inom Handelsbanken och var i organisationen du kan hitta ditt jobb.

Ikon CV

Registrera ditt CV

Registrera ditt CV i vår rekryteringsdatabas. Efter registreringen sparas dina uppgifter och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar. Du kan även få tips på tjänster som matchar just din profil.


Jobba utanför Sverige

Woman and man in a meeting

Utanför Sverige finns vi även i Norge, Nederländerna och Storbritannien, våra hemmamarknader. Vi har också närvaro i Luxemburg och USA för att kunna stödja kunder från hemmamarknaderna. 

Hitta lediga jobb på LinkedIn