Kvinna framför dator i kök.

Ditt personliga onlinemöte

Träffa oss där det passar dig

Rådgivning i Handelsbanken

Rådgivningsmötet är din personliga behovsanalys där vi går igenom din ekonomi och livssituation. Vi ser det som självklart att sätta oss in i dina förutsättningar, utmaningar och möjligheter. På så sätt kan vi ge kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Du väljer själv om du vill träffa oss på ett bankkontor eller om du vill koppla upp dig på ett personligt onlinemöte. Du bokar möte genom att kontakta ditt lokala bankkontor.

För dig som är företagskund

I dagsläget kan vissa företagskunder boka personligt onlinemöte. Det är möjligt för dig som har Egen firma eller är företagsombud och samtidigt kund i Handelsbanken som privatperson. Behöver du diskutera ditt företags situation med din bankkontakt men saknar möjlighet att boka ett personligt onlinemöte? Kontakta då din rådgivare på telefon eller mejl.  

Hur går det till?

Så ansluter du till personligt onlinemöte

  • När det är dags för ditt onlinemöte loggar du in på Internetbanken. Klicka på länken nedan så tar den dig vidare till dina bokade onlinemöten.
  • Din rådgivare sitter på kontoret och du själv sitter där det passar dig bäst.  
  • Du och din rådgivare kommer att se och höra varandra. Under mötet kommer rådgivaren att dela skärm och visa de delar ni behöver gå igenom, precis som ett möte på ditt bankkontor.

Frågor och svar

Vi finns alltid nära

Telefon, mejl eller onlinemöte?

Behöver du diskutera ditt företags situation, du kanske har frågor gällande ekonomin? Eller känner du behov av att prata med oss vid ett större beslut som till exempel bostadsköp, placeringar eller sparande till pension? Oavsett vad du behöver hjälp med finns vi tillgängliga på bankkontoret, telefon, mejl och via personligt onlinemöte. 

Vanliga bankärenden

Du kan utföra de vanligaste bankärendena i våra appar och internetbanken. Det går även bra ringa 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt.