Skaffa bankkonto − se våra olika konton

Ett eller flera konton är grunden i din ekonomi. Här får du in lönen, sköter dina betalningar eller börja spara till en buffert.
Handelsbanken.se

Hitta rätt konton för din ekonomi

Lönekonto

Ett konto att få in lönen på och göra betalningar från. Hit kan du koppla ett bankkort. Det går också bra att ha ett gemensamt konto med flera kort. Allkontot ingår i vårt baserbjudande för privatpersoner. 

Sparkonton

Jämför våra sparkonton för lång- och kortsiktigt sparande. Om du vill kan du ha flera olika konton för att spara till olika saker.

Euro Privat

Euro Privat är för dig som behöver ett transaktionskonto i euro. Det passar dig som har både utgifter och inkomster i euro.

Kontoutdrag, årsbesked och kontobevis

Kontoutdrag

I internetbanken kan du se och skriva ut transaktioner för 24 månader. Har du inte tillgång till internetbanken eller önskar kontoutdrag för en längre period är du välkommen att kontakta ditt bankkontor eller 0771 -77 88 99 för personlig service dygnet runt.

Årsbesked

Ditt årsbesked finns tillgängligt i din internetbank och i appen under meddelanden. Årsbeskedet skickas ut under januari månad för föregående år. I årsbeskedet framgår saldo och ränta på dina konton.

Kontobevis

Om du behöver ett kontobevis som intygar att du är innehavare av ett visst konto är du välkommen att kontakta ditt bankkontor eller ringa 0771 -77 88 99 för personlig service dygnet runt.