Kreditkort med bonus

Samla bonus med kreditkortsköp, sparande och bolån
 - Handelsbanken.se

Med våra kreditkort får du bonus på alla köp

När du handlar med något av våra kreditkort får du bonuspoäng på alla dina köp, både i Sverige och utomlands. Vår bonus betalas ut som fondandelar och du väljer själv vad de ska användas till.

- Handelsbanken.se

Så här fungerar kundbonusen

  • Du får en (1) poäng för varje krona du handlar för. När du har samlat ihop 20 000 poäng får du 40 kronor om du har Allkort. Har du Platinum får du 50 kronor. Du kan påverka din bonus genom att ha fler tjänster hos oss. Maxbeloppet för bonus är 80 kronor för Allkort och 90 kronor för Platinum.
  • Poängen betalas ut som fondandelar. Första gången bonusen betalas ut öppnar vi automatiskt fonden Handelsbanken Multi Asset 50 för Allkort och Handelsbanken Multi Asset 40 för Platinum. 

Öka din bonus så här

Du kan själv påverka din bonusnivå – ju mer du har hos oss desto högre bonus kan du få. Du når högsta bonusnivån genom att ha fyra av fem bonusgrundande tjänster. 

 - Handelsbanken.se

Det här ökar din bonus:

  • Fondsparande
  • Pensionssparande
  • Månadssparande
  • Sparande på konto
  • Bolån

Få koll på din bonus

Bonus runt den 15:e varje månad

När du har samlat ihop 20 000 poäng får du automatiskt nya fondandelar till din fond. Detta sker runt den 15:e varje månad i samband med faktureringen av dina kortköp. 

Redovisning av din bonus

Dina intjänade bonuspoäng, aktuellt bonussaldo och utbetalad bonus ser du både i internetbanken och på din månadsfaktura. Är ni två kontohavare redovisar vi och betalar ut bonus till var och en för sig. 

Har du rätt kreditkort?

Platinum och alltkort  MasterCard handelsbanken.se

Platinum Mastercard

Ett kreditkort som passar dig som reser mycket. Kortet har en omfattande reseförsäkring, Priority Pass, Fast Track, Concierge Service och bonus.

Årsavgift: 2 400 kr

Allkort Mastercard

Ett kreditkort med trygghet och som passar de flesta.  Kortet ger dig bonus och förmånlig reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Årsavgift: 360 kr

Du kanske också är intresserad av

kortterminal_nya_kort_2022

Vilket kort passar dig

Vad är viktigt för dig när du väljer kort? Är det reseförsäkring, bonus när du handlar eller kredit? Här kan du jämföra innehåll och pris för våra olika kort.

kortförmåner - Handelsbanken.se

Förmåner med ditt kort

I alla våra kort ingår det förmåner som ger dig en extra trygghet i vardagen och på resan. Dessutom får du tillgång till rabatter och erbjudanden.

Barn står på en äng och håller varandra i handen.

Skänk ett bidrag med ditt kort

Sedan 2010 stödjer vi World Childhood Foundation, en stiftelse som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn. Vill du vara med och göra skillnad?