a woman with a credit card in her hand a woman with a credit card in her hand

Konton, kort och betala

Våra kort har fått ny design

 Bankkort mastercard_rPVC 2022 handelsbanken.se
Nu har våra kort fått en ny, modern design. Den nya formen är bättre anpassad till dagens kortterminaler. Korten är tillverkade av återvunnen plast och skickas ut till dig som är kund när det är dags för kortbyte.
På baksidan av kortet hittar du: 
  • Kortnummer
  • CVC kod
  • Giltighetsdatum
  • Ditt namn

Konton och kort för dig

Att välja rätt kort eller konto kan vara svårt. För att underlätta ditt val hjälper vi dig efter dina behov. Vare sig det är att välja sparkonto, hitta rätt betalkort eller att öppna ett gemensamt konto så har vi lösningen för dig.

Konton för vardag och sparande

Vill du få in lönen till ett nytt konto, få ordning på dina betalningar eller kanske spara? Du kan ha flera konton för olika behov.

Våra olika kort

Med våra kort handlar du tryggt både hemma, när du reser och på internet. Välj mellan ett bankkort där pengarna dras direkt från kontot eller kreditkort där du betalar i efterhand.

Gör din vardag enklare

Autogiro, e-faktura och Swish — vi erbjuder dig tjänster som gör din vardag enklare.


Mobila betalningar

Apple Pay  - Handelsbanken.se

Apple Pay

Betala kontaktlöst från iPhone eller Apple Watch. Face ID och Touch ID gör betalningen enkel och säker. Apple Pay kan du ha från 13 års ålder. 
Apple Pay  - Handelsbanken.se

Samsung Pay

Samla dina betalkort direkt i appen för smidigare betalningar på kontaktlösa betalterminaler och på internet. Samsung Pay kan du ha från 16 års ålder. 

Inställda resor eller köp

Reseförsäkring

Vad gäller vid avbokning av resa? Har du frågor om vad din reseförsäkring täcker om du avbokar en resa eller om din resa ställs in?

Reklamera kortköp

Har din resa, evenemang eller vara som du beställt inte erhållits med anledning av corona? Här hittar du information om vad som gäller för kortreklamation.