1. Privat
  2. /
  3. Digitala tjänster
kvinna med mobil i handenkvinna med mobil

Digitala tjänster

Med våra digitala banktjänster sköter du din ekonomi och utför dina ärenden när det passar dig.

Internetbanken och mobilappen

Här får du en bra överblick över din ekonomi och kan sköta alla dina bankärenden — till exempel göra utlandsbetalningar eller ansöka om ett lån.

Internetbanken
Mobilappen

Mobilt BankID och BankID på kort

BankID är din digitala legitimation som du kan använda för att logga in till olika tjänster hos myndigheter, eller för att göra dina bankärenden. Använd Mobilt BankID för din telefon eller surfplatta och BankID på kort när du surfar från datorn.

Mobilt BankID
BankID på kort

Swish

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar med ditt mobilnummer. Du kan till exempel dela en nota, ge ett bidrag till en organisation eller ta betalt för saker du säljer.

Swish

Vi prioriterar din säkerhet

en kvinna med en mobil i handen

Hur vi arbetar med säkerhet 

På Handelsbanken arbetar vi ständigt med att utveckla våra säkerhetslösningar för att skydda dig och dina personuppgifter. Därför betyder ditt förtroende mycket för oss. Läs om hur vi arbetar med säkerhet och vad du kan tänka på när du använder våra produkter och tjänster.

Om du drabbas 

Kontakta oss direkt om du blir bestulen på ditt inloggningskort, tappar din telefon med mobilt BankID, blir utsatt för ett bedrägeri eller om du har lämnat ifrån dig känslig information.