- Handelsbanken.se

Bolånekollen - vårt populära program med fokus på bolån

Bolånekollen 2 februari

Längd: 10:06 min

I detta avsnitt:

  • Riksbanken lämnade styrräntan oförändrad i sitt besked den 1 februari då de ser att inflationen går åt rätt håll. Men hur stabilt är läget? Ser vi en räntesänkning under 2024? Vad skulle kunna gör att inflationen stiger igen? 
  • Det kan vara svårt för unga att komma in på bostadsmarknaden. Ett sätt som förälder att hjälpa till är att komma igång med ett sparande till sitt barn till en kontantinsats. Neriman Erdogdu, placeringsexpert på Handelsbanken ger dig tips kring hur du kan tänka.
  • Slutligen pratar Claes och Elin om hur bostadsmarknaden ser ut just nu och hur prognosen ser ut för 2024.
Medverkande: Elin Fornbrandt, Claes Måhlén och Neriman Erdogdu

Vill du få Bolånekollen i din mejlbox?

Du kanske också vill läsa

Bebis och pappa på babysim  Handelsbaken.se

Spara till barn

Vi hjälper dig att komma igång med barnsparande. Få tips om hur du ska tänka när du startar ett sparande och jämför vilken sparform som passar bäst för dig. 

Handelsbanken.se

Så hjälper du ditt barn att köpa bostad

Det finns olika sätt att hjälpa barnen att köpa bostad. Vi listar 5 sätt att hjälpa till och ger tips på vad som är bra att tänka på. 

Det här är Bolånekollen

Få koll på bolån och boendeekonomi

Bolånekollen är Handelsbankens programserie där vi tar upp ämnen och frågor som rör bolån och boendeekonomi. Det kan handla om till exempel räntor, inflation och bostadspriser. I programmet bjuder vi in experter som hjälper dig förstå hur allt det här hänger ihop och ger dig kunskap för att du ska fatta beslut som är bra för just dig och din situation.

Vill du se mer? 

Du hittar tidigare avsnitt av Bolånekollen på vår YouTube-kanal Öppnas i nytt fönster.

Vill du få senaste avsnittet i din inbox?