1. Utbildningsprogram i Cobol

Utbildningsprogram i Cobol

Lär dig programmera i Cobol och få möjlighet till en fast anställning.
Ungdomar sitter och studerar framför datorer

En av världens bästa arbetsgivare söker nya medarbetare.

Utmärkelsekrans bästa arbetsgivaren av de nordiska bankerna 2017

Tar du studenten sommaren 2018 och gillar utmaningar? Till det här utbildningsprogrammet söker vi dig som är nyfiken, teknikintresserad och tycker om problemlösning. Nyligen utsågs vi till en av världens bästa arbetsgivare av den ansedda tidningen Forbes.

Vi erbjuder ett sex månader långt program som planeras starta i början av september 2018. Du får möjlighet att lära dig att programmera i Cobol och praktisera allt du lär dig efter hand. Programmet är på heltid, med placering i Stockholm och Malmö.

Ansökningstiden för 2018 är avslutad.


Tjej som sitter och programmerar

Vad är Cobol?

Cobol används för programmering av viktiga processer inom många stora företag. Mycket tyder på att Cobol kommer att vara ett viktigt programspråk framöver. Som deltagare i vårt program lär du dig programmera i Cobol från grunden.

En hög med programmeringsböcker

Vad ingår i programmet?

Under perioden är du provanställd i Handelsbanken på heltid. I programmet ingår även nätverksträffar med andra deltagare och interna koncernövergripande utbildningar. Efter provanställningen finns möjlighet till fast anställning.

Ung leende kille med hörlurar

Vem är du?

Vi söker dig som som är klar med dina studier sommaren 2018 och vill lära dig programmera i Cobol. På Handelsbanken har vi en stark tro på människan och uppmuntrar egna initiativ. Vi gillar innovation och uppskattar förmågan att tänka själv.

Jobba hos oss

Handelsbankens styrka bygger på medarbetarnas samlade kompetens. När medarbetarna utvecklas, utvecklas banken.

Jobba hos ossÖppnas i nytt fönster