Stiftelsetjänster

Öronmärk tillgångarna för ett visst ändamål med hjälp av en stiftelse. Vi har mångårig erfarenhet inom stiftelsetjänster och förvaltning.
a woman holding a sheet of paper in her hand and reading it. In the background two men are discussing

Skapa möjligheter med en stiftelse

Varje stiftelse är unik och kan behöva hjälp med olika saker. Vi utgår alltid från er situation och era behov för att skräddarsy lösningar som passar just er.

Oavsett om ni önskar bilda en ny stiftelse eller har en befintlig så erbjuder Handelsbanken mångårig och bred erfarenhet. Tillsammans med våra experter erbjuder vi rådgivning, kapitalförvaltning och administration.


Vad har ni för behov ?

person

Rådgivning

Inom våra stiftelsetjänster tar vi alltid ett helhetsansvar och tillsammans kommer vi fram till vad som är viktigt för just er. Vi börjar alltid med att göra en behovsanalys för att utreda stiftelsens behov av administration och juridisk hjälp. Ni får tillgång till all vår samlande kompetens inom såväl juridik som skattefrågor. Allt för att er stiftelse ska få så goda förutsättningar som möjligt. 

portfölj

Kapitalförvaltning

Vi sköter hela eller delar av stiftelsens placeringar. Ni bestämmer själv hur aktiv ni vill vara. Om ni har tid, kunskap och intresse för att själva fatta de enskilda investeringsbesluten eller om ni vill överlåta det löpande förvaltningsansvaret till oss. Ni har tillgång till Handelsbankens samlade förvaltningskompetens och expertis.

fulfilled criterias

Administration

Stiftelseadministration har funnits länge i Handelsbanken. Därmed har vi en omfattande kunskap inom området. Oavsett vilka behov er stiftelse har kan vi erbjuda en administrativ nivå som passar er. Vi kan hjälpa till med bland annat bokföring, bokslut och årsredovisning. Vi hjälper även till med hantering av stipendieansökningar och utbetalningar. 


Vill du veta mer om stiftelsetjänster?

Ikon rådgivning

Kontakta våra experter på Handelsbanken Stiftelsetjänst för mer information: 

Telefon: 08-701 87 10 (helgfria måndagar, tisdagar och torsdagar kl. 10-11) 

E-mail: stiftelsetjanst@handelsbanken.se

Kollegor sitter i ett möte och pratar.

Kontakta oss

Våra Private Bankers finns till hands i hela landet och även internationellt. Välkommen att kontakta oss för ett första möte.
Kontakta Private Banking