1. Privat
  2. /
  3. Digitala tjänster
  4. /
  5. Systemkrav

Systemkrav för Handelsbankens internetbank

Här hittar du vilka webbläsare och operativssystem som fungerar med vår internetbank.
Ikon dator och mobil

Rekommenderade webbläsare för Handelsbankens internetbank

En del av våra tjänster kräver att din dator uppfyller vissa tekniska krav för att fungera bra.

Webbläsarna i listan är testade av banken och fungerar i vår internetbank. Vår webbplats fungerar även i andra moderna webbläsare som har stöd för webbstandarder satta av W3C. När du använder dig av andra webbläsare än de i listan har vi begränsad möjlighet att hjälpa till.

Windows

Webbläsare Version Ladda ner
Internet Explorer Version 11 Ladda ner Internet ExplorerÖppnas i nytt fönster
Mozilla Firefox De tre senaste versionerna Ladda ner Mozilla FirefoxÖppnas i nytt fönster
Google Chrome De tre senaste versionerna Ladda ner Google ChromeÖppnas i nytt fönster
Microsoft Edge De tre senaste versionerna Installerad i Windows 10

Mac OS

Webbläsare Version Ladda ner
Safari Version 10 och senare Ladda ner SafariÖppnas i nytt fönster
Mozilla Firefox De tre senaste versionerna Ladda ner Mozilla Firefox (Mac)Öppnas i nytt fönster
Google Chrome De tre senaste versionerna Ladda ner Google Chrome (Mac)Öppnas i nytt fönster
ikon kortläsare med sladd

För att logga in med kortläsaren ansluten med sladd behöver du:

• Windows 8.1 eller Windows 10
  • Mac OS 10.10 - 10.15

Ikon information

Information om Windows 7

Den 14 januari 2019 upphörde Microsofts support för Windows 7. På grund av detta kan vi enbart erbjuda begränsad support om du har Windows 7.