Förenkla rutinerna

Se över rutinerna och förenkla arbetet i vardagen. Med effektiva vardagsrutiner kan du använda din tid till att utveckla företaget istället.

Dags att lägga tid på annat?

 Nya rutiner efter sommaren- Handelsbaken.se

Vill du lägga mer tid på att utveckla företaget, se över strategier och ta fram ett bra pensionsupplägg för dig och dina anställda? Eller kanske fokusera mer på försäljning och kundrelationer?

Vi har många olika tjänster när du ska effektivisera. Undrar du vad som passar just dig och ditt företag? 

Det är lugnt, tillsammans hittar vi rätt lösning för just dig.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Undvik dubbelarbete 

Mindre rutinarbete, förenklad avstämning och automatisk matchning ger bättre överblick och ökad kontroll. Förenkla genom att använda informationen i internetbanken i ditt affärssystem. 

Minska mängden papper 

Vill du minska pappershögarna och spara papper på samma gång? Se till att ta emot e-fakturor istället för pappersfakturor och ordna så du får dokument elektroniskt från banken. 

Samla allt på ett ställe

Med Affärstjänster sköter du företagets ekonomi via internetbanken. Koppla ihop företaget med bokföringsprogram för att fakturera, skapa digitala avtal och hantera utlägg. 


ikon kalender

Låt andra göra jobbet 

Delegera administrationen. Med fullmakter kan du ge behörighet till andra att använda hela eller delar av internetbanken. Du kan även bestämma vem som får utföra vad via bankkontor och telefon.

Håll koll på flödet

Likviditetsplanering handlar om att förutse flödet av in- och utbetalningar vid olika tidpunkter, så du har möjlighet att agera i tid. Vi tipsar om hur du kan få kontroll över företagets betalningsförmåga.


Vill du veta mer om hur du kan förenkla din vardag?

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Hur du kan förenkla din vardag beror på många saker. Varje företag har sina specifika behov. Boka ett möte med en rådgivare på ditt lokala bankkontor för att få den hjälp du behöver.

Hitta bankkontor