1. Företag
  2. /
  3. Konton, kort och betalningar
  4. /
  5. Förenkla rutinerna

Förenkla rutinerna

Se över rutinerna och förenkla arbetet i vardagen. Med effektiva vardagsrutiner kan du använda din tid till att utveckla företaget istället.

Dags att lägga tid på annat?

-

Nu är sommarledigheterna slut och vardagen är tillbaka. Då kan det vara bra läge att se över rutinerna för att förenkla arbetet. Du kanske istället vill lägga tid på att utveckla företaget, se över strategier, ta fram ett bra pensionsupplägg för dig och dina anställda, eller fokusera mer på försäljning och kundrelationer?

Vi har många olika tjänster som kan hjälpa dig effektivisera. Vad som passar just dig och ditt företag? Vi hjälper dig hitta rätt lösning.

Undvik dubbelarbete 

Mindre rutinarbete, förenklad avstämning och automatisk matchning ger bättre överblick och ökad kontroll. Förenkla genom att använda informationen i internetbanken i ditt affärssystem. 

Minska mängden papper 

Vill du minska pappershögarna och spara papper på samma gång? Se till att ta emot e-fakturor istället för pappersfakturor och ordna så du får dokument elektroniskt från banken. 

Samla allt på ett ställe

Affärstjänster hjälper dig sköta företagets ekonomi via internetbanken. Här kan du koppla ihop ditt företag med bokföringsprogram, så som Fortnox, för att kunna fakturera direkt, skapa digitala avtal, hantera utlägg och mycket mer. 

ikon kalender

Låt andra göra jobbet 

Delegera administrationen. Med fullmakter kan du ge behörighet till andra att använda hela eller delar av internetbanken. Du kan även bestämma vem som får utföra vad via bankkontor och telefon.

Håll koll på flödet

Likviditetsplanering handlar om att förutse flödet av in- och utbetalningar vid olika tidpunkter. Då har du möjlighet att agera i tid om det behövs. Vi ger dig tips för hur du kan få kontroll över företagets betalningsförmåga.


Vill du veta mer om hur du kan förenkla din vardag?

En pratbubbla med ett frågetecken inuti och en pratbubbla med ett i inuti

Hur du kan förenkla din vardag beror på många saker. Varje företag har sina specifika behov. Boka ett möte med en rådgivare på ditt lokala bankkontor för att få den hjälp du behöver.

Hitta bankkontor