Företagsbil

Leasa din tjänstebil hos oss och ta del av våra rabatterbjudanden. Med företagsbil i Handelsbanken får du mer än bara leasing.
-

Företagsbil – mer än bara leasing

Vi köper, ni använder

Genom leasing kan du och dina anställda använda tjänstebilar utan att ditt företag behöver stå för inköpen. Inget kapital binds. Ni använder bilarna mot en leasingavgift varje månad. Den bokförs som rörelsekostnad och är skattemässigt avdragsgill. Halva momsen på avgiften är normalt avdragsgill.

Du behöver ingen ytterligare säkerhet för finansieringen än själva bilen.

Ta del av våra rabatter och erbjudanden när du leasar din tjänstebil hos oss.

Så här får du företagsbil

Kontakta ditt lokala bankkontor för att ordna med finansieringen. Välj bilmärke, modell och leverantör och förhandla med billeverantören om villkoren. Därefter tecknar du ett finansieringsavtal med oss på Handelsbanken och vi beställer bilen från leverantören. När du fått bilen och godkänt leveransen så fakturerar vi avgifterna månadsvis i efterskott.

Fler än fem bilar?

För företag med en vagnpark kan vi, förutom finansiering genom leasing, hjälpa till med att ta hand om administrationen. Du får även tillgång till tilläggstjänster och förmånliga erbjudanden.


Förmåner och erbjudanden för dig med Företagsbil

bil

Rabatt på ny bil

Handelsbanken har tecknat avtal med billeverantörer så att du med företagsbil kan få nybilsrabatt på utvalda märken. 

bil som brinner

Försäkra din företagsbil

De två första veckorna ingår alltid en kostnadsfri bilförsäkring för din företagsbil. Därefter får du förmånliga villkor och premier när det är dags att förlänga försäkringen.

två bilar med pilar till och från varandra

Bättre betalt med biltrading

Via Auto1, Bilia Outlet, Kvdbil eller BCA kan du hitta köpare till bilen när finansieringsperioden är slut. Som kund hos oss får du rabatt på avgiften.

däck

Rabatt på däcktjänster

Hos Vianor AB och Däckia AB kan du få rabatt på nya däck, fälgar, däckförvaring och servicearbeten.