1. Företag
 2. /
 3. Digitala tjänster
 4. /
 5. Internetbanken
 6. /
 7. Valuta- och räntehandel

Valuta- och räntehandel

För dig som skickar och tar emot betalningar till eller från utlandet ofta kan det löna sig att växla valutan själv.

Handla och säkra valutor med MarketOn-Line

Handla när det passar dig

Har ditt företag återkommande behov av att köpa och sälja valutor via spot, forward och/eller swap? MarketOnLine är en del av bankens cash management- utbud som gör det möjligt för dig och ditt företag att handla och säkra valutor. Du får även kursinformation på ett stort antal uppdaterade valutor.

Säkra valutor

Rörelserna i en valuta kan göra att kostnaden för en betalning till utlandet ökar eller att betalningen från utlandet ger dig mindre betalt än du tänkt. Genom att säkra dina betalningar undviker du valutarisken som utlandsaffären innebär. Med MarketOn-Line kan du växla och säkra dina betalningar när det passar dig.

Öppettider och tillgänglighet

MarketOn-Line går att integrera med de vanligaste affärssystemen. Tjänsten har öppet från måndag 02.39 CET till fredag 23.00 CET. Varje natt startar systemet om mellan 02.19 och 02.39 CET och håller då stängt.

Bra att veta

 • Över 30 valutor tillgängliga för handel.
 • Kostnadseffektivt och tidsbesparande.
 • Tydlig överblick över gjorda affärer.
 • Ett flexibelt och användarvänligt system.

Hantera bekräftelser med ConfirmationsOn-Line

laptop

ConfirmationsOn-Line ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt ta emot och godkänna eller matcha företagets affärsbekräftelser via Internet Företag eller som fristående tjänst. När företaget ansluter sig till ConfirmationsOn-Line upphör utskick av pappersbekräftelser automatiskt. 

Du kan hantera bekräftelser för:

 • Spot
 • Terminer och swappar
 • Ränteplaceringar
 • Korta krediter
Oavsett om affärerna är gjorda via telefon, MarketOn-Line eller annan elektronisk plattform, kan dessa hanteras via ConfirmationsOn-Line. På så vis får du en snabbare och säkrare hantering av bekräftelser.

Du kan även välja att matcha bekräftelserna genom att skicka in en fil till bankens system. Du får återrapportering av matchningsstatus via din inkorg eller till ditt affärssystem (TWIN) och/eller via ConfirmationsOn-Line Matchning. Tjänsten är tillgänglig alla dagar mellan 02.00 och 23.00.

Vill du veta mer om hur du kommer igång?

Hos oss får du tillgång till vår lokala kunskap globalt. Samtidigt drar du nytta av att använda en bank för alla dina affärer. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag driva verksamhet utomlands.

Kontakta ditt lokala bankkontor för mer information.