1. Aktuell information om corona

Aktuell information om corona

Här hittar du information om coronavirusets påverkan på våra kunder och verksamhet.
Man o kvinna går och pratar

Nyheter och information

Tillfälligt amorteringsfritt

Effekterna av coronaviruset gör att många hushåll drabbas ekonomiskt. Det finns möjlighet att tillfälligt pausa amorteringen på dina bolån. Amorteringsfriheten är tidsbegränsad och beräknas gälla till och med 31 augusti 2021.

Garantiprogram för små och medelstora företag

Regeringen har beslutat att små och medelstora företag som har drabbats av effekterna av coronapandemin ska erbjudas statligt garanterade lån.

Frågor och svar

Många är oroliga och så gott som alla drabbas på olika sätt av pandemins följder. Här har vi samlat vanliga frågor och svar kring hur corona påverkar din ekonomi.

Ikon privatperson

För dig som är privatkund

Ikon företagare

För dig som är företagskund

Om corona för företagskunder

Mobilt BankID för att boka vaccination mot covid-19

mobil med BankId och QR-kod

I många regioner krävs det ett BankID för att boka tid för vaccination mot covid-19. Om du inte redan har ett Mobilt BankID, läs mer om hur du kan skaffa ett.


Så gör vi på våra bankkontor

Boka tid inför ditt besök

Vi värnar om din och vår säkerhet. Därför träffar vi dig på distans i möjligaste mån just nu. Antingen digitalt eller på telefon. Behöver du besöka oss på bankkontoret ber vi dig kontakta oss i förväg så vi kan boka en tid. På många bankkontor kan du även behöva köa utanför lokalen. 

Rådgivning på distans

I dessa tider kan det kännas skönt med trygga möten på distans. Självklart erbjuder vi personlig rådgivning digitalt.

Vanliga bankärenden

Du kan utföra de flesta av dina bankärenden via mobilappen, internetbanken eller på telefon. Du är också välkommen att kontakta ditt lokala bankkontor.


Inslag från EFN Ekonomikanalen

Här samlar vi ett urval av EFN:s senaste inslag med anledning av coronaviruset och de ekonomiska konsekvenserna som följer. Följ länken för att se hela EFN:s bevakning av coronaviruset.
EFN:s samlade inslag om coronaÖppnas i nytt fönster

Boprisutvecklingen 2020 

Konkurser i kristider


Vi tar vårt samhällsansvar på allvar

Som bank är vi en central del av samhället. Vår verksamhet ska fungera som vanligt samtidigt som vi värnar om våra kunders och medarbetares hälsa. Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridning och följer utvecklingen noga. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar.
Bank with the percentage