1. Privat
Långfärdsskridskoåkare ute på isen Långfärdsskridskoåkare

En personlig bank

Behöver du rådgivning, hjälp eller svar på frågor om din ekonomi? Vi finns här, nära dig i din vardag.

Hur påverkas du av pandemin?

Boka tid inför ditt besök  

Vi värnar om din och vår säkerhet. Därför träffar vi dig på distans i möjligaste mån just nu. Antingen digitalt eller på telefon. För att vi ska kunna hjälpa dig på bankkontoret måste du kontakta oss i förväg så vi kan boka en tid. Varmt välkommen att höra av dig.

Vi har samlat aktuell information

Har du funderingar kring börsoro, hur pandemin påverkar din ekonomi eller hur du kan träffa oss utan att besöka ett bankkontor? Vill du ha bättre koll på vad som händer på marknaden? 

Vi har samlat information som rör hur pandemin kan påverka dig som kund. Här hittar du även ett urval av EFN Ekonomikanalens inslag med anledning av coronaviruset och de ekonomiska konsekvenserna som följer.

Kvinna sitter i en fotölj framför kaminen

Bor du i Storbritannien och är kund hos oss i Sverige?

eu stjärnor i en ring med ett låst hänglås i mitten

Är du privat- eller företagskund hos oss i Sverige men bor i Storbritannien? 31 december 2020 lämnade Storbritannien EU. Sedan dess kan Handelsbanken i Sverige inte längre erbjuda nya produkter och tjänster till kunder i Storbritannien (ett undantag är företagskrediter).

Läs mer om hur du kan komma att påverkas av Brexit.


Funderar du på att köpa ny bostad, renovera eller sälja?

Plantering på innegården

Nu under den pågående pandemin kan frågorna kring din ekonomi vara många. Kanske går du i renoverings- och köptankar men vet inte om det är ett bra läge nu. Eller kanske funderar du på att flytta men avvaktar. 

Vi hjälper dig med alla dina frågor och funderingar kring bolån. 

Läs mer om hur våra bolån fungerar eller kontakta ditt lokala kontor för att få svar på frågor som rör din ekonomi. 

Bolån
Hitta Bankkontor


Nyhet: Nu kan du betala med Apple Pay!

Handelsbanken och Apple Pay

Nu kan du ansluta dina betalkort i Handelsbanken till Apple Pay, och göra kontaktlösa betalningar med din iPhone eller Apple Watch. Face ID och Touch ID gör betalningen enkel och säker.


Du kan alltid nå oss

Hantera gärna dina bankärenden digitalt

För att undvika smittspridning ber vi dig att i möjligaste mån sköta dina bankärenden digitalt. Via mobilappen och internetbanken kan du utföra de vanligaste bankärendena. Behöver du hjälp att komma igång? Ring 0771-77 88 99 för personlig service dygnet runt. Tänk på att ha din personliga kod redo när du ringer. Du kan även kontakta ditt lokala bankkontor.

Digitala tjänster
Rådgivning

Chatt och sociala medier

På vår chatt kan du ställa frågor till oss om hur du använder våra självbetjäningstjänster och få svar på allmänna bankfrågor. Du hittar oss även på sociala medier där vi svarar på dina frågor varje dag mellan 8-22. Tänk på att inte lämna ut personliga uppgifter såsom kontonummer och personnummer.

Chatta med ossÖppnas i nytt fönster
FacebookÖppnas i nytt fönster