Studentprogram 2017
Studentprogram 2017

Ansökan är nu stängd för i år. Ansökningsperioden startar igen våren 2018. Välkommen åter!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyfiken på ledarskap – ser dig själv som chef i framtiden. Och som ett led i din karriär kan du tänka dig att flytta, såväl inom Sverige som utomlands.

Programmet

Du drivs av att göra affärer, tar eget ansvar och ger alltid bästa möjliga service. Du är engagerad, initiativrik, och vill vara med och utveckla vårt företag.

Inom Handelsbanken behövs många olika kompetenser. Vi vill dra nytta av olika perspektiv för att utveckla verksamheten och söker efter olikhet och mångfald.

Plugga vidare

Du går, eller har nyligen gått, på gymnasiet och tänker fortsätta studera till hösten på högskola eller universitet.

En fruktbar kombination

Studentprogrammet är ett utvecklingsprogram där du följer en individuell handlingsplan och får intern utbildning, samtidigt som du studerar. Programmet innebär att du jobbar under somrarna och ca 20 dagar per termin. När du är klar med din examen har du en möjlighet att få fast anställning hos oss.


Våra bankkontor – kärnan i vår verksamhet

Vi har platser på bankkontor över hela Sverige. På kontoret möter vi alla bankens olika typer av kunder och gör alla former av affärer. Var du kommer att studera avgör vilket kontor du kommer att jobba på.


Capital Markets – verksamhet i Sverige och utomlands

Väljer du att studera till ekonom, ingenjör eller systemvetare? Inom Capital Markets finns en bredd och stor variation av roller. Vårt uppdrag är att samordna produkter, tjänster och expertkunskap över hela världen.


Central riskkontroll övervakar bankens risker

Central riskkontroll ansvarar för att identifiera, modellera, mäta, analysera och rapportera bankens alla väsentliga risker. Här kan du som vill ha en utmaning och studerar till ekonom, jurist, systemvetare, eller civilingenjör bidra till att utveckla verksamheten.

"Jag pluggar Systemvetenskap i Uppsala, och stormtrivs på bankens IT-avdelning."

Vad krävs av dig?


Vi vill att din utbildning ska motsvara minst en kandidat – 180 poäng – men vara max 5 år lång, och du måste få minst godkänt i ditt studieresultat. Dessutom ska du fullfölja den individuella handlingsplanen, och arbeta ca 20 dagar per termin samt under sommarlov.

"Jag pluggar på Lantbruksuniversitetet och ser Handelsbanken som den perfekta arbetsgivaren."

Känner du någon som skulle passa hos oss?

Dela på facebook Dela på Twitter Tipsa en vän

Kontakt

student@handelsbanken.se

Studie- och yrkesvägledare
handelsbanken.se/jobbahososs
handelsbanken.se

  |  

Svenska Handelsbanken AB (publ)