Bäst på Private Banking 2016
I Privata Affärers granskning av bankernas Private Banking-erbjudande kom Handelsbanken på första plats. Banken fick det sammanlagt bästa betyget i de fem moment som granskades.
Privata Affärer (nytt fönster)

Privata Affärer har för tredje gången granskat bankernas Private Banking-erbjudande. Granskningen utförs genom att potentiella kunder besöker banken för att bedöma olika momenten, som bokning och uppföljning, information och offert.

– Ingen undersökningsmetod slår det faktiska besöket. Vi får reda på saker vi aldrig skulle få genom vanliga intervjuer och genomgångar av erbjudanden och reklammaterial. Det här är en av de viktigaste och mest uppskattade återkommande granskningar vi gör, säger Per Hammarlund, chefredaktör för Privata Affärer.

Hög kvalitet på kundmöten
Handelsbanken hamnar på förstaplatsen bland annat tack vare den höga kvalitén testpersonerna upplevde i mötena med banken. Några av testpersonernas omdömen lyder ”Jag blev väldigt imponerad av Handelsbanken under besöken”, ”Kändes mycket kvalificerat”, ”De har en klart genomtänkt kundstrategi” och ”Kan inte vara bättre.”

Mer om undersökningen
Ett antal testpersoner genomförde sammanlagt 135 besök på åtta granskade banker - Carnegie, Danske Bank, SEB, Söderberg & Partners, Handelsbanken, Swedbank, Nordea och Ålandsbanken.© Svenska Handelsbanken AB (publ)
» Privacy notice   » Cookies